Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Leggen van parketvloer? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende klusbedrijven uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één klusbedrijf of meerdere klusbedrijven bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: leggen van parketvloer. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze klusbedrijven u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw klusbedrijf!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klusbedrijven in uw regio.

Voor een klusbedrijf, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: leggen van parketvloer

Visgraat parketvloer leggen

Ik wil een visgraat parketvloer leggen van 25 vierkante meter. Het gaat om één kamer. Graag een offerte.

Leggen van parketvloer

Ik heb een tegelvloer met bij verwarming in de vloer. Hierover wensen wij graag een parketvloer. Welke zaken moeten gebeuren? Aankoop en plaatsing Het gaat om ongeveer 50 a 100 m2.

Parket leggen

Gaat om ongeveer 55 m2 laminaat wat op een gelijmde parketvloer gelegd moet worden (ligt helemaal vast). Het gaat hierbij om keuken, woonkamer, hal en bijkeuken er zijn geen drempels. De keuken plinten (6 meter) moeten ongeveer 1 cm verlaagd worden.

Parketvloer verwijderen

Ik wil graag een parketvloer laten verwijderen. Het betreft een verlijmde parketvloer op een beton onderlaag, totale oppervlak 5 x 5 meter. Doelstelling is om een gietvloer in de woonkamer te leggen, daarvoor moet het parket verwijderd worden.

Gelijmde parketvloer verwijderen

Mijn gespijkerde en gelijmde parketvloer moet verwijderd worden zonder schade aan de betonnen ondervloer: de ruimte tussen de betonnen vloer en openslaande ramen is te klein voor het leggen van een nieuwe betonnen vloer. Egaline kan nog net. Derden zullen er een nieuw parket op plaatsen. Het gaat om een woonkamer en de aangrenzende hal. De totaal oppervlakte ongeveer 65 m2

Drempels overbruggen met metalen strips

Graag vragen wij u een offerte te maken voor het leggen van metalen vloerdrempel strips, zodat mijn vrouw beter met een rolstoel en tripelstoel over de drempel kan komen aangezien mijn vrouw hier aan 24 uur per dag gebonden is om zich te verplaatsen in huis. We hebben een parketvloer en het gaat om 3 kamers, het moet veilig zijn.

Laminaat leggen en muren schilderen

Ik zoek een vakman welke voor mij schilder werkzaamheden kan uitvoeren en een laminaatvloer kan leggen. Het gaat om werkzaamheden in 3 slaapkamers een van 2.20 bij 3 meter, een van 3,60 bij 4 meter en de laatste kamer 3,20 bij 3,60. Het gaat om het witten van de muren en plafonds, de muren zijn nu behangen en ik denk dat hier gewoon over heen geschilderd kan worden. Op de vloer ligt nu een laagpolig tapijt, indien mogelijk wil ik hier graag de laminaat over laten leggen. Graag een licht eiken laminaatvloer van 19 centimeter breed met een v-groef. Tevens moeten er staande witten plinten gemonteerd worden. Er moet ook een laminaatvloer op de overloop worden gelegd, deze is 1,20 bij 1,60 meter. Ten slot wil ik nog een maple parketvloer van 9 bij 4 meter laten schuren. Deze werkzaamheden wil ik in augustus laten uitvoeren. Later in het jaar wil ik dezelfde werkzaamheden en vloer laten maken in een uitbouw van 4 bij 4,16 meter. Graag ontvang ik een offerte.

parketvloer gedeeltelijk leggen/schuren/lakken

gedeeltelijk gelegde parketvloer op enkele plaatsen nog leggen en dan ongeveer 55m2 schuren en lakkken

diverse reparaties

Het repareren van een keukenkastdeur (opnieuw vastzetten) en recht en vast leggen van de parketvloer (ongeveer 7 m2).

Uitbouw aan de kamer van ca. 17 m2. ...

Uitbouw aan de kamer van ca. 17 m2. Aflopend dak. Veel glaswerk gewenst. Zoveel mogelijk (her)gebruik van bestaande wanden (ramen en openslaande deuren). Verbouwing in voorjaar 2006. Misschien heien. In het midden blijft paal staan. Ook parketvloer leggen. Isolatie, verwarming verleggen, electriciteit. Verdere afwerking zoals stucadoren. Eventuele plaatsing gashaard. Erkende aannemer in A'foort gewenst. Verzoek om referenties.