Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Lange plank aan de muur maken in een berghok? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende klusbedrijven uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één klusbedrijf of meerdere klusbedrijven bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: lange plank aan de muur maken in een berghok. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze klusbedrijven u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw klusbedrijf!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klusbedrijven in uw regio.

Voor een klusbedrijf, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: lange plank aan de muur maken in een berghok

Balkon afzetten met gaas

Huidige 7 staanders balkon vervangen door lange staanders 2,5 meter lang. Afzetten van balkon door bevestigen van gaas of net aan de nieuwe standers. En midden regels plaatsen tussen de staanders en daaraan plank bevestigen. Bovenaan staander schuin plaatsen van gaas met als doel dat katten niet van balkon kunnen.

Lange plank aan de muur maken in een berghok

Ik wil een opbergplank laten plaatsen in een berghok. Deze plank moet 170 cm lang en 40 cm breed zijn, en op 50 centimeter van het plafond geplaatst worden. Ik heb de materialen niet, ik heb het liefst dat een vakman hiervoor de juiste spullen mee brengt.

Boekenplank bevestigen

Graag willen wij in de huiskamer over de gehele lengte van de muur bovenin een lange witte plank maken waar de boeken op gaan komen. Ongeveer 5 mater lengte. We willen gewoon een simpele witte plank (misschien de CanDo 3-in-1 panel). Boren moet dan is een betonmuur gedaan worden.

Houten kast laten maken

Graag zouden mijn man en ik een kast willen laten bouwen naar voorbeeld van de bijgevoegde foto. Het onderste gedeelte is een gesloten kast. Met een opbouw die ‘open' is. De maten van de kast zijn: 200 bij 40 bij 260. Het gesloten gedeelte zal ongeveer 55-60 cm hoog mogen zijn. Het liefst zien we dat het gesloten gedeelte van de kast vanaf beide kanten te openen is (deels lades en deels klap- of schuifdeurtjes?). Vereisten zijn dat het geheel stevig kan staan zonder bevestiging aan de muur (bevestiging van de bovenste plank aan het plafond is wel een optie. Daarnaast vind ik het belangrijk dat je niet allerlei schroefgaten ziet op de plekken waar de korte plankjes aan de lange zijn geschroefd. Liever gebruik van pen gat verbindingen of iets dergelijks waardoor er een rustig en strak geheel ontstaat. Kleur wit. Ik ben benieuwd aan welke richtprijs we voor een dergelijk project zouden moeten denken alvorens wij een gedetailleerder tekening gaan maken. Alvast dank voor uw reactie. Indien aanvullende info gewenst is hoor ik het graag.

Planken monteren in woning en bergruimte

Ik ben net verhuisd en wil nu wat meer bergruimte laten maken. In de bijkeuken moeten er drie planken worden geplaatst. Onder het aanrechtblad is nu een grote open ruimte waarin ik enkele planken wil laten maken. In het keukenblok moet er ook één plank worden bijgeplaatst. Er moeten in de bergruimte enkele lange planken worden gemaakt aan het bovenste stuk van de muur. Alles moet hier ter plaatse even worden ingemeten. Verder heb ik nog wat kleine klusjes, zoals plintjes en een kapstok bevestigen.