Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Lamp ophang? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende klusbedrijven uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één klusbedrijf of meerdere klusbedrijven bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: lamp ophang. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze klusbedrijven u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw klusbedrijf!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klusbedrijven in uw regio.

Voor een klusbedrijf, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: lamp ophang

Lamp bij een aansluitpunt monteren

1 lamp ophangen. Aansluitpunt is aanwezig. Liefst iemand uit Noordwijk ivm voorrijkosten.

Lamp en schilderij op laten hangen

Graag 1 lamp + 1 schilderij ophangen. Er moet geboord worden in betonnen muur.

Plafondventilator ophangen aan een gipsplafond

Bij Gamma heb ik 2 x de plafondventilator 'Handson Palermo' aangeschaft. Echter ontdek ik dat mijn plafond van gips is en volgens het boekje moet mijn plafond 40 kg kunnen dragen en ik heb er geen vertrouwen in dat ik dit zelf kan ophangen. Ik zoek dus iemand die deze er voor kan zorgen dat deze 2 ventilatoren mooi komen te hangen. Wanneer werkzaamheden naar tevredenheid zijn uitgevoerd komen er mogelijk meer klussen. Ik heb 1 lamp losgemaakt en stuur een foto mee van hoe de lamp was opgehangen.

Aantal zaken in de woning laten doen

Ik wil een aantal zaken in de woning laten doen. Keuken, 2x woonkamer en hal lamp ophangen. Totaal 4 lampen. 2x spot, 2x plafoniere. In de keuken 1x rolgordijn ophangen 150 cm breed. En een wand behangen 5 rollen behang.

Enkele klussen in huis

Ik wil een lamp laten ophangen en een garagedeur laten uitdeuken. Ook wil ik de keukenkastjes opnieuw laten plaatsen omdat sommige kastjes schuin of fout zitten.

Diverse montageklussen

- een afzuigkap op te hangen - een badkamer lamp ophangen - een stopcontact vast zetten - en een kastje verplaatsen in de badkamer

Klusjes in huis

Er moeten 15 duo rolgordijnen worden ophangen. Zoek ook iemand die de elektriciteit kan nakijken Ik heb 4 stopcontacten die niet werken en er is een lichtpunt aangesloten op de verkeerde aan/uit schakelaar. Wil ook 5 lampen laten ophangen, voor 1 lamp moet er een afdek kapje worden weggehaald en ik weet niet wat daaronder zit.

Klussen in huis laten uitvoeren

Ik wil drie klussen laten uitvoeren: 1e: Een binnendeur terug in zijn sponning plaatsen. De gaten zijn nu te groot, dus er zullen eventueel nieuwe gaten in worden geboord. 2e: Van een bovenkast in de keuken met kiepsluiting de (veren)opnieuw bevestigen. 3e: Een lamp ophangen op de zolder.

Montageklusjes in huis

Ik wil graag 2 plafond (2.50 meter) lampen ophangen. Er zit elektra aansluiting, die verplaatst moet worden en er is een haak nodig om de lamp aan te hangen en een kabelgootje. Ook heb ik een medicijnkast die op tegels in badkamer gemonteerd moet worden.

Montagewerk in de woonkamer

Ik zou graag een aantal klussen willen laten uit voeren: - 25 meter plinten op staand; - Spiegel op hangen; - Lamp aan de muur ophangen; - Plank demonteren boven de wasmachine.