Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Lamp ophang? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende klusbedrijven uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één klusbedrijf of meerdere klusbedrijven bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: lamp ophang. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze klusbedrijven u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw klusbedrijf!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klusbedrijven in uw regio.

Voor een klusbedrijf, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: lamp ophang

Diverse montageklussen

- een afzuigkap op te hangen - een badkamer lamp ophangen - een stopcontact vast zetten - en een kastje verplaatsen in de badkamer

Klusjes in huis

Er moeten 15 duo rolgordijnen worden ophangen. Zoek ook iemand die de elektriciteit kan nakijken Ik heb 4 stopcontacten die niet werken en er is een lichtpunt aangesloten op de verkeerde aan/uit schakelaar. Wil ook 5 lampen laten ophangen, voor 1 lamp moet er een afdek kapje worden weggehaald en ik weet niet wat daaronder zit.

Klussen in huis laten uitvoeren

Ik wil drie klussen laten uitvoeren: 1e: Een binnendeur terug in zijn sponning plaatsen. De gaten zijn nu te groot, dus er zullen eventueel nieuwe gaten in worden geboord. 2e: Van een bovenkast in de keuken met kiepsluiting de (veren)opnieuw bevestigen. 3e: Een lamp ophangen op de zolder.

Montageklusjes in huis

Ik wil graag 2 plafond (2.50 meter) lampen ophangen. Er zit elektra aansluiting, die verplaatst moet worden en er is een haak nodig om de lamp aan te hangen en een kabelgootje. Ook heb ik een medicijnkast die op tegels in badkamer gemonteerd moet worden.

Montagewerk in de woonkamer

Ik zou graag een aantal klussen willen laten uit voeren: - 25 meter plinten op staand; - Spiegel op hangen; - Lamp aan de muur ophangen; - Plank demonteren boven de wasmachine.

Lamp ophangen

De klant wil graag lamp op laten hangen aan zijn plafond.

Lampen en spiegel ophangen

Ik wil een lamp in mijn woon- en slaapkamer ophangen. één lamp in de keuken recht laten hangen en één lamp in de badkamer vervangen. Daarnaast in de hal graag een spiegel ophangen. Materialen heb ik in huis, gereedschap niet.

Traphekjes en lamp monteren

Ik wil in onze nieuwbouwwoning graag 2 traphekjes laten plaatsen en een zware lamp aan het plafond laten ophangen. Ik heb al 2 traphekjes gekocht, maar kan die zelf niet plaatsen omdat ze aan 1 zijkant niet aansluiten. Daar moet met hout een constructie voor worden gemaakt. Ik heb ter informatie foto's uit een andere woning bijgevoegd. Ik ontvang graag uw reactie.

Gaatjes boren en lamp ophangen

Gaatjes voor klok, schilderijen en lampen boren en ophangen.

Lamp ophangen en douchekraan vervangen

Ik wil graag een lamp op laten hangen en een douchekraan laten vervangen. Ik heb de materialen al gekocht. Mijn huis is uit bouwjaar 2000. Ik ontvang graag uw offerte.