Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Lamp ophang? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende klusbedrijven uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één klusbedrijf of meerdere klusbedrijven bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: lamp ophang. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze klusbedrijven u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw klusbedrijf!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klusbedrijven in uw regio.

Voor een klusbedrijf, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: lamp ophang

3 lampen ophangen

2 lampen ophangen waarbij nog een ophanghaak aan het plafond bevestigd moet worden , en een gaatje daarvoor in het beton geboord moet worden , vanaf hier een stripje naar het punt waar elektriciteit uit plafond komt . 3 e lamp is gewoon bestaande plaats naar andere bestaande plaats

Lamp ophangen eetkamer

We willen een hanglamp ophangen boven de eettafel. De plafond is gipsplaat, de lamp aansluiting zit niet boven de tafel maar de lamp moet wel in het midden van de tafel komen te hangen.

Lampen ophangen

Ik wil graag wat lampen op laten hangen in huis: - lamp in hal verwijderen en ophangen in slaapkamer - 2 fitting-lampen op lengte maken en ophangen in hal - lamp ophangen in badkamer Dit liefst volgende week Graag een offerte hiervoor.

Klussen in slaapkamer

Ik wil graag in mijn kamer planken op maat laten ophangen, een gordijn, een lamp en een ijzeren stang aan de muur voor kleding.

Lamp ophangen

Ik ben pas verhuisd. De lamp boven de eettafel moet nog worden opgehangen. Er zitten op die plek nog geen gaten in het plafond. De snoer moet door een kabelgootje naar het elektrische punt 2 meter verder. Kabelgootje heb ik niet, de lamp wel.

Radiator vervangen en lamp ophangen

Ik wil een radiator laten installeren op een bestaande leiding in de badkamer. Ik zorg zelf voor de handdoek radiator. Ook wil ik een lamp ophangen in de slaapkamer, echter is een elektrische draad in het plafond afgebroken en nu kunnen wij er niet meer bij. Ik heb geen materialen.

Klussen in en om het huis

Ik wil een aantal klussen in en om het huis laten uitvoeren: - lamp voor en achter buiten ophangen - lamp in de slaapkamer ophangen - plankje in de wc ophangen - haak aan de schutting - houder vlaggenstok aan de muur bevestigen.

Buitenlamp aan schuur monteren

We hebben een aantal jaren geleden twee buitenlampen gekocht om op te hangen. De 1ste is bij de laatste storm vernield. Nu willen we de andere lamp ophangen maar het lukt niet om de lamp te laten branden. Op de Lampdoos staat: Spica Buitenlamp met bewegingsmelder.

Klus in huis

Ik wil een lamp laten ophangen. Ik krijg dit namelijk niet voor elkaar. Deze moet aangesloten worden aan de elektra.

Buitenlamp ophangen

Ik zoek een elektricien die aan de achterzijde van mijn woning een buitenlamp met bewegingssensor kan ophangen. Momenteel hangt er nog een lamp die verwijderd dient te worden.