Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Laminaat plaatsen 1e verdieping? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende klusbedrijven uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één klusbedrijf of meerdere klusbedrijven bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: laminaat plaatsen 1e verdieping. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze klusbedrijven u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw klusbedrijf!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klusbedrijven in uw regio.

Voor een klusbedrijf, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: laminaat plaatsen 1e verdieping

Laminaat leggen, douchekraan vervangen, verhoogd toilet plaatsen

Laminaat vloer laten leggen met ondervloer/plinten 30 m2, douchekraan vervangen, verhoogd toilet plaatsen

Woonkamer leeghalen en herinrichten

Wil graag mijn woinkamer laten leeghalen en alles weer op ze plaats. Heb een hele grote boekenkast plus koelkast en eettafel keukenkasten en vaatwasser. Als de nieuwe laminaat geplaats is dan terug plaatsen van de spullen . Zou graag willen weten hoeveel het mij gaat kosten

Plaatsen van een dorpel

Ik wil de dorpel onder de deur van gang naar berging laten vervangen. De vloer in de gang is van laminaat en in de berging van tegels. Mag van hout of van steen zijn (moet nog aangeschaft worden). Afmeting 5,5 x 2 x 85 cm.

Verschillende klussen uitvoeren

Wat is de prijs om laminaat te plaatsenin de keuken, een washok en de gang, bij elkaar ongeveer 40 m2? Daarnaast een garderobekast met schuifdeuren in elkaar zetten? Douchegordijn plaatsen en vaatwasser aansluiten.

Slaapkamer opknappen

Ik wil in de slaapkamer de volgende klussen laten uitvoeren: het behang laten verwijderen, muren, raamkozijnen/houtwerk schilderen, hor voor het raam plaatsen, laminaat leggen, boekenkast in elkaar zetten, spiegel op de muur plakken, alkoof over de verwarming plaatsen. Ik wil alles in fases laten doen. Ik heb geen van de afmetingen dus er moet iemand langskomen om dit op te meten.

Laminaat leggen, douchedeur en warmte element plaatsen

Ik wil graag laminaat laten leggen van ongeveer 50 m2, een douchedeur laten plaatsen van 90 bij 180 cm en een warmte element plaatsen.

Kurkvloer leggen

Waar wil je kurk plaatsen? Vloeren. Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken: 30 m2 klikkurkvloer leggen in de woonkamer. Graag een totaalprijs inclusief materialen, ondervloer e.d.. Er ligt nu laminaat.

Laminaat leggen, spullen ophangen en veranda maken

Graag wil ik een vakman die mijn witte laminaat vloer kan plaatsen. Als hij/zij ook gordijnen en traphekjes op kan hangen, zou dat heel fijn zijn! In de tuin wil ik ook een veranda. Als deze vakman dat ook zou kunnen zou dat heel fijn zijn! Verder heb ik nog meer klussen - ook hoveniersklussen - maar de eerste klussen zijn de belangrijkste. Ik heb een gerenoveerd huis gekocht in Abcoude, maar zou graag nog een aantal zaken willen regelen. Wij gaan dinsdag 24 april over. Het moet dus voor deze datum.

Schuifdeurkast onder schuin dak en vloer leggen

Op zolder onder het schuine dak hebben we nu schotten zitten die met schroeven vastzitten waardoor we de ruimte moeizaam kunnen gebruiken. We willen hier graag schuifdeuren voor in de plaats hebben. We willen ook een vloer (laminaat met ondervloer en plinten) 1.5 x 9 meter in de ruimte plaatsen en alle kieren laten dichtkitten.

Laminaat leggen en radiatoren verplaatsen

Ik wil een aantal dingen in mijn huis laten doen, namelijk laminaat leggen, 2 radiators verwijderen (cv), een nieuwe radiator op een andere plek plaatsen en indien mogelijk aarding plaatsen in de badkamer. Het laminaat betreft 127 m2 verdeelt over drie verdiepingen met betonnen ondervloer. Ook moet er een ondervloer worden gelegd en het laminaat afwerken met plakplinten. Graag ontvang ik een offerte.

Partners

Partners van Casius