Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Lamellenhor monteren? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende klusbedrijven uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één klusbedrijf of meerdere klusbedrijven bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: lamellenhor monteren. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze klusbedrijven u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw klusbedrijf!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klusbedrijven in uw regio.

Voor een klusbedrijf, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: lamellenhor monteren

Lamellenhor monteren

Heb gisteren een lamellenhor (Bruynzeel 700 serie) gekocht bij Gamma Beuningen. Zou gemonteerd moeten worden op buitendeur kamer (hout) begane grond. Ik vind het moeilijker dan gedacht.

Lamellenhor op maat maken en monteren

Ik heb bij Gamma een lamellenhor van Bruynzeel voor een schuifpui gekocht. Omdat er een schuifsysteem in zit, en de lamellen precies even lang gemaakt moeten worden, vind ik het te lastig om zelf te doen. Te vinden op de website van Gamma (700-serie, 120 breed).

Lamellenhor laten monteren

Bruynzeel lamellenhordeur serie 700 monteren in slaapkamer, ws iets inkorten in de breedte.

Horren in kunststof kozijnen monteren

Ik wil voor 4 draaikiepramen een raamhor laten monteren. Het gaat om 2 ramen van 67 cm breed x 135 cm hoog, 1 raam van 84 cm breed x 110 cm hoog en een lamellenhor 700 Bruynzeel voor een deur van 220 cm hoog. Ik laat de horren hier graag even inmeten, want ze moeten op kunststof kozijnen gemonteerd worden. Ik wil de uitvoering graag in wit, RAL 9010. Ik vind het prima als u de inkoop bij Gamma doet, daar heb ik al diverse horren gezien die goed zullen passen. Ik ontvang graag uw prijsopgave.

Bruynzeel lamellenhor op maat maken en monteren

Graag laat ik een lamellenhor van het merk Bruynzeel monteren. Ik heb deze al aangeschaft maar de hor moet nog wel op maat worden gemaakt en worden gemonteerd voor een schuifpui van onze slaapkamer op de 2e verdieping. Ik ontvang graag uw prijsopgave.

Lamellenhor laten monteren

Het plaatsen van een Bruynzeel schuifbare lamellen hor 700 serie. Breedte hoeft niet ingekort te worden, misschien de hoogte wel. De lamellen hor is al in huis.

Bruynzeel lamellenhor Maxx monteren

Bruynzeel lamellenhor Maxx voor schuifpui, met koordbediening plaatsen.

Lamellenhor voor een deur monteren

Lamellenhor 700 serie Bruynzeel 95 cm breed en 235 cm hoog voor deur monteren. Ik ben in het bezit van het materiaal. Pakket is gekocht bij Karwei.