Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Lamellen ophangen in een hoge ruimte? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende klusbedrijven uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één klusbedrijf of meerdere klusbedrijven bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: lamellen ophangen in een hoge ruimte. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze klusbedrijven u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw klusbedrijf!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klusbedrijven in uw regio.

Voor een klusbedrijf, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: lamellen ophangen in een hoge ruimte

Kast monteren, behangen en lamellen ophangen

Kast monteren ( 2.50 x 2.01), behangen van een muur van 2.50 x 2.00 meter en lamellen ophangen ( 4 meter lang en 1.94 breed).

Lamellen inmeten en ophangen

Lamellen in meten en hangen. Het gaat om 5 ramen.

Lamellen ophangen in een hoge ruimte

Wij wonen in een tussenwoning uit bouwjaar 2000 en willen daar in 2 ruimtes op de begane grond kamerhoge stoffen lamellen laten plaatsen. De ruimte is 335 cm hoog. Het gaat om een groot kozijn van 360 cm breed en een ander kozijn met deur en daarnaast een ruit. Ik ontvang graag uw offerte voor de montage. Wij zullen de lamellen zelf aanschaffen.

Diverse klussen in huis laten doen

Ik wil een aantal klussen laten doen, omdat mijn man momenteel in het ziekenhuis ligt en bij thuiskomst zich voorlopig rustig moet houden. Het betreft op 2 plaatsen Praxis laminaat aanleggen wat ongeveer 6 m2, een plafond witten van ongeveer 18 m2, gordijnrails van ongeveer 2 keer 3 meter en verticale lamellen van ongeveer 7 meter ophangen. Er moet 1 gordijnrail afgehaald worden omdat deze boven een convectorput is.

Gordijnrails ophangen

Er moeten in 2 slaapkamers gordijn rails opgehangen worden. En in de badkamer lamellen. De materialen zijn al in huis.

Rail ophangen

Ik wil graag een rail van ruim 4 meter lang op laten hangen voor Luxaflex lamellen. We zijn de ophangbeugels kwijt en laten die graag leveren.

Rail voor Luxaflex lamellen ophangen

Wij willen een rail van ruim 4 meter lengte voor onze aluminium Luxaflex lamellen aan het plafond laten bevestigen. We hebben geen beugels waar de rail aan hoort te hangen, die zijn wij kwijt geraakt. We ontvangen graag uw prijsopgave.

Rolgordijnen ophangen

Betreft een monteren van horizontale lamellen. Deze is nu 2,5 meter breed en moet 2,46 meter breed worden. Aan alle bij de kanten moet er 2 cm van af. Deze moet in een houten kozijn worden gemonteerd, tevens het oude rolgordijn verwijderen. Graag ontvang ik een indicatie van de kosten.

Horizontale aluminium lamellen ophangen

Inkorten in de lengte en de breedte en ophangen

Horizontale lamellen ophangen

Het betreft het inkorten in de lengte en de breedte en ophangen van horizontale lamellen, 140 x 175 cm.

Partners

Partners van Casius