Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Kunstgras leggen op balkon? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende klusbedrijven uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één klusbedrijf of meerdere klusbedrijven bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: kunstgras leggen op balkon. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze klusbedrijven u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw klusbedrijf!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klusbedrijven in uw regio.

Voor een klusbedrijf, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: kunstgras leggen op balkon

Kunstgras leggen op balkon

Ik zoek een partij voor het leggen van kunstgras op twee balkonnen. Beide balkonnen zijn 830 bij 185 cm.

Kunstgras leggen op het balkon

Balkon is 2.50 m breed, 1 m diep (maar bij de deur een stukje 1,05 cm). Wie kan er voor een redelijke prijs een stuk kunstgras leggen op mijn balkon ? Er wordt eigenlijk nooit over gelopen of op gezeten. Maar het mag natuurlijk niet opwaaien. Er zit ook een afvoerpuntje aan 1 zijde (iets verdiept.) Kwaliteit hoeft dus niet A1 te zijn. 2mm grashoogte is gewoon voldoende. Graag een vrijblijvende opgave.

Kunstgras op bitumen dak leggen

Wij willen graag een indicatie voor het leggen van kunstgras op een bitumen dak waar niet overheen wordt gelopen. We praten over een dak oppervlakte van 140 m2.

Kunstgras laten leggen

Als ik het kunstgras bij Hornbach aankoop wil ik het graag gelegd hebben. De afmeting is 6. 30 mtr x 5. 30 mtr. Wat zijn de kosten daarvoor?

Kunstgras laten leggen

Wij willen graag 10 m2 kunstgras laten leggen. Wij zorgen voor het kunstgras, jullie voor de rest. Wat kost dit?

Kunstgras leggen op het balkon

Ik wil graag op het balkon kunstgras laten leggen. Het balkon is 3.80 meter lang en 1.33 meter breed.

De achtertuin en de oprit moeten worden ...

De achtertuin en de oprit moeten worden afgegraven en gevuld ( volgens tekening) met bouwpuin. Dit moet aan getrild worden en afgewerkt met een laagje om op te tegelen/kunstgras te leggen. Wij verwachten van u: afgraven tuin en storten/afwerken bouwpuin. Beteft nieuwbouwwoning. het gaat om ongeveer 60-70 m2