Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Kruipruimte vol storten met schuimbeton? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende klusbedrijven uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één klusbedrijf of meerdere klusbedrijven bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: kruipruimte vol storten met schuimbeton. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze klusbedrijven u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw klusbedrijf!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klusbedrijven in uw regio.

Voor een klusbedrijf, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: kruipruimte vol storten met schuimbeton

Kruipruimte vol storten met schuimbeton

Betreft kruipruimte circa 40 m2 in de woonkamer houten balken en vloer word zelf verwijderd. Deze kruipruimte zou moeten worden volgestort met beton/schuimbeton zonder vloerverwarming.

Kruipruimte leegmaken

In mijn kruipruimte heb ik onder de wc 1 ruimte vol met puin. Er dient een ingang naar deze ruimte gemaakt te worden en het puin dient te worden verwijderd.

kruipruimte leegmaken van allerlei troep en ratten opsporen

ik heb last van ratten in de kruipruimte en de tussenruimtes in het huis. Ik kan niet zien waar de gaten zitten waardoor ze naar binnenkomen. Maar ze zitten zeker in de kruipruimte. Die kruipruimte ligt vol rotzooi, vooral naar beneden gezakte isolatie, glaswolplaten. Die moeten opgeruimd worden, dan kijken of er dode ratten liggen en de gaten zoeken. Je kunt niet rechtop staan maar wel vrij krom erdoor heen lopen. oppervlakte ongeveer 4,5 bij 9 meter. Er is maar een klein luikje in de woonkamer. Graag hulp want ik word stapelgek van die beesten

Fundering maken voor kachel in kruipruimte

Ik wil een fundering laten maken voor een zware kachel. Er moet een stuk van mijn houten vloer uitgezaagd worden, bekisting gemaakt in de kruipruimte, wapenen en vol storten. Het huis heeft een fundering op staal, zandgrond dus.