Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Kruipruimte uitzuigen van zand? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende klusbedrijven uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één klusbedrijf of meerdere klusbedrijven bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: kruipruimte uitzuigen van zand. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze klusbedrijven u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw klusbedrijf!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klusbedrijven in uw regio.

Voor een klusbedrijf, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: kruipruimte uitzuigen van zand

Uitzuigen van kruipruimte

Gaarne een offerte voor het uitzuigen van mijn kruipruimte. Het gaat om een oppervlakte van ongeveer 32 vierkante meter. Mijn kruipruimte is nu geïsoleerd met kleikorrels, dit werkt niet afdoende: bevroren leidingen. Ik wil graag die kleikorrels later wegzuigen en afvoeren.

Kruipruimte uitzuigen van zand

Ik zoek een vakman die het zand uit mijn kruipruimte kan zuigen. De kruipruimte is 720 bij 250 cm groot en dient tot een diepte van 70 cm te worden uitgezogen. Verdere specificaties graag in onderling overleg.

Zand afzuigen uit de kruipruimte

Mijn vriendin heeft een oude tussenwoning gekocht uit bouwjaar 1926 en krijgt daarvan op 17 mei de sleutel. Er zijn daar houten vloeren en met name de vloer in de woonkamer veert behoorlijk. Er is nu een kruipruimte van 30 cm hoog en we willen die graag laten uitzuigen tot 50 cm diep, zodat we de vloer goed kunnen inspecteren en kunnen gaan aanpakken. Het gaat om 40 m², dus ongeveer 8 m³ zand die verwijderd moet worden. Het kruipluik zit achter de voordeur, die direct aan de stoep grenst. Ik ontvang graag uw offerte.

Kruipruimte uitzuigen

Onze kruipruimte van ongeveer 60 m2 is veel te krap, moet ruimer, ongeveer 25 kuub grond/zand moet worden verwijderd via een luik van 65 bij 85 cm in de kelder. De kelder heeft een raampje. Het erf is verhard en toegankelijk.