Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Kraan vervangen en slot repareren? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende klusbedrijven uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één klusbedrijf of meerdere klusbedrijven bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: kraan vervangen en slot repareren. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze klusbedrijven u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw klusbedrijf!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klusbedrijven in uw regio.

Voor een klusbedrijf, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: kraan vervangen en slot repareren

Waterfonteintje WC vervangen

ik wil graag mijn oude fonteintje met kraan op de WC weg laten halen en vervangen door een nieuw fonteintje met kraan dat ik bij Praxis heb gekocht: Aquazuro Diveria. Ik ontvang graag een offerte.

Vervangen thermostaat badkamer kraan

Vervangen van een douchekraan in nieuwe thermostaat. Opbouwkraan vervangen inclusief opbouw muurplaten

Lekkende keukenkraan vervangen en deurhendel repareren

- deurhendel werkt niet meer vanaf een kant. Klink aan binnenkant van de badkamerdeur doet niets meer en krijg daarom de deur van binnen uit niet meer open. - kraan in de keuken lekt, plank gevallen op de onderlekkraan gedeelte en die lekt nu. Wij kunnen helaas niet dit gedeelte los vinden en lijkt alsof het helemaal vervangen moet worden

Badkamer klussen en deursloten vervangen

Toilet vervangen (huidige model is een doublok). Eventueel wastafel monteren in de badkamer (mits dat kan). Douche kraan vervangen. Voordeur sloten en berging slot vervangen. Zowel de voordeur als de berging zijn vrijwel gelijk aan dit slot: LIPS dag en nacht opleg cilinderslot 1753 50 mm 9856049 Verder heeft de voordeur 2 pensloten (boven en onder) die ook graag vervangen zou willen hebben.

Kraan en afvoeren

De keukenkraan moet worden vervangen en de afvoer lekt. Daarnaast lekt de afvoer van de wasmachine, de PVC buis is kapot op het punt waar hij de grond om gaat. graag ontvang ik hier een offerte voor.

Toiletkraan vervangen

Het demonteren van de oude kraan en het monteren van de Costa Trend van Grohe.

Kraan vervangen

Ik wil de kraan in de badkamer laten vervangen. Deze lekt namelijk. De nieuwe kraan ga ik zelf kopen.

Kraan vervangen

Ik wil de oude, lekkende kraan vervangen. Het betreft een 32 jaar oude kraan in badkamer ter behoeve van de wasmachine en cv. De kraan mag de vakman aanschaffen.

Nieuw werkblad in keuken

Ik wil een nieuw werkblad laten plaatsen in mijn keuken. Dit is inclusief spoelbak, het monteren van de kraan en het plaatsen van een nieuw inbouw gaskookplaat. Ook moet een deel van de achterwand vervangen worden in een gelijke kleur als het werkblad. De afmetingen heb ik niet.

Gas boiler vervangen door elektrische boiler

Er hangt nu een gasboiler met kraan, de elektrische boiler moet deze vervangen waarbij ook een nieuwe kraan moet komen. Er moet een nieuwe groep komen waar de elektrische boiler op kan worden aangesloten zodat deze snachts kan opwarmen. We wonen met 2 personen in het huis. De elektrische boiler moet het water in de keuken en badkamer verwarmen. We maken geen gebruik van een bad. In welk type gebouw moeten de werken uitgevoerd worden? Afgewerkte ruimtes / gebouw in gebruik Welke werken moeten uitgevoerd worden? Elektrische boiler plaatsen