Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Kozijn en deuren vervangen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende klusbedrijven uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één klusbedrijf of meerdere klusbedrijven bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: kozijn en deuren vervangen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze klusbedrijven u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw klusbedrijf!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klusbedrijven in uw regio.

Voor een klusbedrijf, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: kozijn en deuren vervangen

Lood vervangen onder kozijn openslaande deuren

Ik zoek een timmerman/klusser die het lood kan vervangen onder kozijn/drempel openslaande deuren. Hier komt een nieuw terras maar voordat dat gebeurd moet eerst het lood vervangen worden. Dat gebeurd half juni. we wisten dit niet eerder vandaar nu pas gemeld!!

Vervangen van 7 binnendeuren met kozijn

Wij willen graag de opdekdeuren met stalen kozijnen vervangen voor stompe deuren met houten kozijnen. De deuren met beslag hebben wij al bij Praxis gevonden. Wij ontvangen graag een offerte voor het inmeten van de deuren en bijpassende kozijnen en het plaatsen daarvan. Het zou ook fijn zijn als u de oude deuren met kozijn zou willen verwijderen en afvoeren.

3 nieuwe deuren afhangen

3-tal deuren moeten geplaatst worden in kozijn. maat deuren 21,5 bij 83. maat kozijnen 212 bij 83,3. waarschijnlijk moet er een stukje van af. ik wil het graag netjes gedaan hebben. dus geen grof gebeitel etc. maar met frees en mal. En indien nodig ook netjes afgeschaafd of gezaagd als deur ingekort moet worden. deuren zijn nieuw gekocht bij praxis. M.a.w. zoek een specialist die net en mooi werk aflevert.

Diverse portiek klussen in een appartementencomplex

Betreft: richtprijs voor het afsluiten van het portiek, middels een kozijn met deur en aftimmering. * Het plaatsen van een unit van 6 postkasten, voorzien van beltableau, beldrukkers en een intercomsysteem (alleen geluid of geluid en beeld). * Het plaatsen van een nieuwe bergingsdeur (met draadglas) compleet met inbraakwerende sloten en beslag. * Het repareren van schemerschakeling van reeds aangelegde verlichtingsarmatuur door erkend bedrijf welke nooit heeft gewerkt omdat men niet weet hoe de reeds bestaande elektriciteitstoevoer aan te sluiten. Al het nieuwe houtwerk schilderen in een standaard kleur wit. Al het bovenstaande moet voldoen aan wettelijke eisen. *Deuren zijn van aluplex 40 mm (of beter) *Kozijn van hardhout (of beter) *Alle sloten en beslag moeten voldoen aan Politie Keurmerk. Minimaal SKG **

Plaatsen van deuren en kozijnen binnenhuis

Wij willen 4 deuren vervangen op de begane grond. Afhankelijk van de kosten willen we ook 4 x een houten kozijn laten plaatsen. Mocht dit te duur worden hoeft er alleen 1 x een ijzeren kozijn vervangen te worden. De deuren halen we er zelf uit, mogelijk als de kozijnen lukken ook, anders mag de vakman hier graag bij helpen. We hebben naar een aantal type deuren gekeken, maar ontvangen graag advies welke geschikt zijn. De afmetingen van 3 deuren zijn 2,32 meter x 96 cm en 1 van 76 cm x 2,32 meter. Graag ontvangen we advies en een offerte.

Muggenhorren plaatsen in het gehele huis

Ik wil bij twee klapraampjes (circa 30 x 40) een muggenhor, bij een dakraam ( 40 x 120 cm) en twee deuren, raampjes gaan naar buitn open maar het kozijn is ongelijk dus moet ook met een latje gelijk gemaakt worden. De deuren zijn beiden balkondeuren.

3 deuren plaatsen

Interieurdesigners we willen onze huidige opdekdeuren vervangen. Voor beneden zijn dit er 3. Afhankelijk van de prijs willen we er boven eventueel nog 4 a 5 extra. Momenteel zitten de opdekdeuren in een metalen frame, met boven de deur een glasplaat. Huidige maten zijn: Opdekdeur: 830x2015mm Frame: 890x2570 mm Graag zouden we het metalen frame vervangen door een ander type kozijn en ook de glasplaat boven de deur mag verwijderd. Het is niet geheel duidelijk of alle type kozijnen mogelijk zijn, m.a.w. kan er alleen een opdekdeur geplaatst worden of mogelijk ook een stompe deur. Gegeven dat onze woonkamer hoogte geen standaard maat betreft (2570mm), staan we ook open voor een deur met standaardhoogte van 2315mm en erboven een schot of klein glasplaatje. De gewenste deur is glad en afgelakt, simpel deurbeslag zonder slot.

Kozijn en deuren vervangen

Ik wil graag het glas van 4 kozijnen vervangen, 1 houten kozijn vervangen, 1 buitendeur en het glas van 3 vaste ramen vervangen. Ik ben benieuwd naar wat de kosten hiervoor zullen zijn.

Binnendeuren inclusief kozijn vervangen

Ik zoek een kozijnenspecialist die een aantal deuren kan vervangen. Huidige situatie. Het betreft 2 deurkozijnen met reguliere deur met lichtval. 1 voor de slaap kamer. Maat met kozijn 91 cm. 1 voor de badkamer. Maat met kozijn 81 cm. Graag zou ik dit willen vervangen met schuifdeuren. Kozijnen moeten dan worden aangepast zodat het gelijk loopt met de muren. Het deursysteem betreft een hangenddeursysteem of onzichtbaardeursysteem afhankelijk van de mogelijkheden. Verder heb ik nog een deurkozijn van een cv kast waar ik naar een oplossing zoek. Het betreft een regulier deursysteem maat met kozijn 81 cm met lichtinval en rooster. De muur waar dit in zit is circa 120 inclusief kozijn. Mogelijk heeft u een idee over een mooie afwerking waar bij een schuifsysteem of dergelijke kan.

Scharnieren los van kozijn getrokken

Scharnieren van opdekduren zijn kapot uitgetrokken het gaat over 5 deuren