Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Nieuw koord in Luxaflex Duette aanbrengen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende klusbedrijven uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één klusbedrijf of meerdere klusbedrijven bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: nieuw koord in Luxaflex Duette aanbrengen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze klusbedrijven u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw klusbedrijf!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klusbedrijven in uw regio.

Voor een klusbedrijf, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: nieuw koord in Luxaflex Duette aanbrengen

Luxaflex koord vervangen

Van een van onze silhouettes is het koord gebroken

Nieuw koord in Luxaflex Duette aanbrengen

Koord is gebroken, duette is verder in prima staat.

Trekkoord van de Luxaflex vervangen

Graag wil het gebroken koord van de oude kunststof luxaflex van mijn vader bij hem thuis laten vervangen. Het is het trekkoord waarmee je hem omhoogtrekt/laat zakken. De luxaflex is 2,90m breed en zo'n 2 meter hoog. De andere koordjes zijn nog goed.

Koord van Luxaflex vervangen

De 1e trekdraad van de 4 gaat stuk en moet vervangen worden. Het gaat om een originele luxaflex met horizontale lamellen de rest is goed wat moet dat kosten

Koord van de luxaflex vervangen

Ik wil bij 2 luxaflexen de koorden laten vervangen. Gewoon 2 koorden aan elkaar, per luxaflex.

Koord van gordijnen vervangen

Koord is geknapt bij alledrie de gordijnen. Er moeten nieuwe koorden in zodat de gordijnen weer omhoog en omlaag kunnen. Het gaat om duettes van het merk luxaflex.

Luxaflex repareren

Graag willen wij Luxaflex jaloezieën geheel laten repareren (vooral koord defect) het gaat om 8 stuks van ongeveer 1. 2 meter breed en 80cm lang (2x 1,80 lang)

Koord van de Luxaflex repareren of vervangen

Het koordje van een van de luxaflexen ( ruim 20 jaar oud) is gebroken en daardoor is ie niet meer te gebruiken. Daar de andere luxaflexen in de zelfde kleur het nog prima doen is het geen optie alles te vervangen. Wie kan dit repareren ?

Luxaflex repareren

Van onze luxaflex van 216 breed en 255 hoog is de rem kapot gegaan (25mm versie). Beide wieltjes zijn er uitgevallen. Tevens willen we voor de zekerheid het koord vervangen. Wat gaat dit kosten?

Koord van de Luxaflex vervangen

Luxaflex huiskamer, koord gebroken, breedte 1.90 meter hoogte 2.30 meter.