Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Kookplaat en inbouw oven vervangen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende klusbedrijven uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één klusbedrijf of meerdere klusbedrijven bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: kookplaat en inbouw oven vervangen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze klusbedrijven u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw klusbedrijf!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klusbedrijven in uw regio.

Voor een klusbedrijf, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: kookplaat en inbouw oven vervangen

Kookplaat en inbouw oven vervangen

Ik wil een kookplaat laten vervangen. Het gaat om een 4 pits die vervangen moet worden door een 5 pits. Dus er zal gezaagd moeten worden in het aanrechtblad. Daarnaast moet er een inbouw oven vervangen moeten worden. Graag begin juni een afspraak.

Keukenblad vervangen

Ik wil mijn huidige keukenblad vervangen voor een nieuw laminaat keukenblad (L-vorm). Deze wordt binnenkort geleverd. Daarin komt een inbouw voor een gaskookplaat en spoelbak, dit zou uit het keukenblad gezaag moeten worden. Keukenblad, kookplaat en spoelbak zijn al aangeschaft. Het oude keukenblad is al los, maar ligt er nog wel op. deze zou er eerst afgehaald moeten worden. Het hoeft niet afgevoerd te worden. De afmetingen van de 2 bladen zijn ongeveer: 2,7 m en daar moet wat vanaf gezaagd worden en een gat uitgezaagd worden voor de gaskookplaat. Het andere keukenblad sluit er op aan en is 2,71 m, maar deze moet 2,10 m worden. Ook moet hier de spoelbak in gefreesd worden.

Aanrecht met inbouw wasbak en sparing voor kookplaat

Ik heb keukenkastjes staan. hiervoor heb ik een aanrecht en een spoelbak nodig. ook een kookplaat. lengte is 347 cm. graag wik ik weten hoeveel ik hieraan zal moet besteden. en de bezorgkosten aub. kan de aanrecht uit 1 deel bestaan?

Keukenblad monteren, tegelwerk en bijkomende werkzaamheden

1) Ik wil een nieuw Keukenblad laten monteren over het bestaande Keukenblad heen. De stahoogte wordt zo iets gunstiger voor ons. Het Keukenblad wordt door mij bij de gamma op maat besteld, dus dit is voorgezaagd in de hoeken en per deelblad voorzien van een uitsparing voor een kookplaat en een wasbak. 2) vóór het monteren van het Keukenblad moet de rand van het oude Keukenblad afgezaagd worden 1 a 2 cm en moet de bestaande wasbak, kraan en kookplaat worden verwijderd. 3) ik wil na het monteren van 1) de onderkant van het nieuwe Keukenblad laten afwerken met een afwerklat zodat het oude keukenblad niet meer zichtbaar is. Afwerklat wordt geleverd door de opdrachtgever. 4) monteren nieuwe wasbak, bestaande kraan en nieuwe kookplaat. Beiden worden door de opdrachtgever geleverd. 5) betegelen en voegen over alle bestaande tegels heen (ongeveer 4,2 m2). Tegels worden geleverd door opdrachtgever. 6) monteren twee inbouw schakelaars op bestaande uitsparingen tegel en montage één schakelunit voor luchtafvoer. Schakelaars worden door de opdrachtgever geleverd. 7) plaatsen vensterbank van 125 cm. Vensterbank wordt door opdrachtgever geleverd. 8) monteren afzuiginstallatie en aansluiten maken naar de buitenmuur en gat maken in buitenmuur. Afzuiginstallatie, afvoerbuis en rooster buitenmuur wordt geleverd door opdrachtgever. 9) verwijderen oude oven en plaatsen en aansluiten nieuwe oven. Nieuwe oven wordt door opdrachtgever geleverd. 10) verwijderen 17 deurknoppen en plaatsen 17 nieuwe deurknoppen. Nieuwe deurknoppen worden door de opdrachtgever geleverd.

Keuken slopen en afvoeren

Graag willen wij een keuken laten slopen en afvoeren van 4 meter. De keuken bestaat uit een marmer blad, kleine vaatwasser en gas inbouw kookplaat en een Bosch oven. De oven en kookplaat dient bewaard te blijven voor hergebruik. Er hangen 4 kasten boven en een afzuiger. Alles dient ook afgevoerd te worden. Graag zouden wij ook een kast van 3 meter laten demonteren/slopen en afvoeren. Is het mogelijk om dit op 4 of 5 mei te doen.

Traprenovatie en keukenblad monteren

Vandaag zijn we bij praxis geweest en hebben goed uitgebreide informatie gekregen over de aanschaf van een keukenblad waarin een spoelbak gezet moet worden, een kookplaat en eronder een inbouw oven. Het keukenblok is bestaand en 150cm lang. De totale lengte van het aanrechtblad bedraagt 280 cm. Aan de andere kant van het kookgedeelte komt er een vaatwasser onder. Ook moet er op de wand tegenover het aanrecht een werkblad geplaatst worden waaronder een koelkast en een vriezer worden geplaatst. De betreffende leidingen zijn of worden aan/om gelegd en het materiaal is berekend en geleverd door Praxis. Ook hebben we gesproken over een traprenovatie (traptredes en stootbord). Het betreft een trap met 15 treden en een kwart draai. Materiaal is berekend en wordt geleverd door Praxis. Graag ontvangen wij een offerte waar in de kosten van de twee klussen gespecificeerd zijn.

Keuken demonteren en afvoeren

1 december aanstaande mag onze keuken gedemonteerd en afgevoerd worden ivm de aanschaf van een nieuwe keuken. De huidige keuken is 270 x 190 centimeter met drie kastjes boven en zes onder. Al het inbouw apparatuur werkt nog goed en is van het merk Siemens; vaatwasser, kookplaat, afzuigkap en combi magnetron. Ook het inbouwapparatuur mag afgevoerd worden. Gaarne reactie.

Werkblad op maat zagen

Ik heb een werkblad en die moet op maat worden gezaagd voor de inbouw kookplaat.

Vervangen van een aanrechtblad in twee ...

Vervangen van een aanrechtblad in twee delen. 1 deel RVS met gootsteen en 1 deel duropal. De kraan moet worden aangebracht en het sifon moet worden aangesloten. Tevens dient de huidige kookplaat in het duropalblad geplaatst te worden (gat moet nog gezaagd worden). Daarna dient alles afgekit te worden. Ook moet er een afzuigkap opgehangen worden ter vervanging van de huidige afzuigkap en deze moet weer aangesloten worden op het afvoergat in de buitenmuur. Ook moet er een koelkastdeur (is een inbouw koelkast, de keukendeur moet worden aangebracht en vastgezet) weer vastgezet worden.