Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Koof met verlichting voor wegwerken van de buis van afzuigkap? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende klusbedrijven uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één klusbedrijf of meerdere klusbedrijven bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: koof met verlichting voor wegwerken van de buis van afzuigkap. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze klusbedrijven u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw klusbedrijf!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klusbedrijven in uw regio.

Voor een klusbedrijf, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: koof met verlichting voor wegwerken van de buis van afzuigkap

Koof met verlichting voor wegwerken van de buis van afzuigkap

We zijn op zoek naar een vakman die voor ons een koof kan realiseren over de hele lengte van de wand ( 4 meter) waar de afzuigkap op is geplaatst. In de koof dienen 3 inbouw LED spots geplaatst te worden. Stroompunt voor de verlichting is aanwezig. Type verlichting en afmetingen van de koof willen we in overleg met de vakman afstemmen. Vakman dient het materiaal voor deze opdracht te leveren. Ook zouden we graag een vaste afvoerbuis hebben van pvc, in plaats van de flexibele.

Spanplafond met verlichting in de badkamer maken

Wij zijn op zoek naar een spanplafond in onze badkamer, totale afmeting van de ruimte is gemeten met een laser afstandmeter. : 267.6 centimeter breed bij 428.3 centimeter lang. In de hoek van de ruimte is een L-vormige koof aanwezig, deze sluit aan op de muren en loopt door tot het plafond. (Voorzetwanden voor inloop douche), deze heeft de volgende afmeting: Langste zijde: 177.5 centimeter / diepte langste zijde: 24.5 centimeter. Kortste zijde: 120.8 centimeter / diepte kortste zijde: 50.4 centimeter. Wij wensen moderne verlichting, bijvoorbeeld LED spots. Het plafond is in een goede onbeschadigde staat en voorzien van kaal strak stucwerk. Aansluiting voor verlichting reeds aanwezig.

Lichtkoof repareren

Dwars in de kamer is een lichtkoof van ruim 5 meter geplaatst op de overgang van kamer naar serre. Door waterschade moet de bodemplaat met verlichting vervangen worden. Nieuwe platen met uitsparingen, monteren aanwezige verlichtingsmaterialen (LED) met afstandsbediening, hele koof schilderen. Offerte is nodig voor verzekering.

Verlichting infrezen en koof maken

Ik wil graag 3 wandlampen in een nieuwbouwhuis laten verplaatsen plus/minus 30 centimeter en 1 nieuwe wandlamp laten infrezen en netjes laten dichten. Daarnaast wil ik graag een zwevende koof boven de keukeneiland van 120 bij 251 met uitsparing voor een plafondunit en aan de onderkant spotjes en RGB led verlichting. Verlichting schaf ik zelf aan. Graag de koof ook netjes glad stuken.

Kamer voorzien van spanplafond

Het betreft een L vormige woonkamer met in de midden een balk van 30 x 30 cm. De woonkamer is 8 x 4 meter en het andere gedeelte 4 x 3,5 meter. Hier moeten er ongeveer 18 spots aangebracht worden. Het spanplafond zal in een licht beige kleur uitgevoerd moeten worden. Misschien wil ik langs de buitenzijde een koof van 30 cm breed met led verlichting. Graag ontvang ik de mogelijkheden van u.

Spanplafonds monteren in 4 ruimtes

Wij zijn momenteel de aankoop aan het afronden van een oude vrijstaande woning. Wij willen daar graag in vier afzonderlijke ruimtes een wit spanplafond laten plaatsen. Er is geen koof nodig, het gaat gewoon om strakke plafonds met lichtpunten. Het gaat om de volgende ruimtes: Een toiletruimte van 1.25 x 1.5 meter met 2 lichtpunten, een badkamer van 2.5 x 2.3 meter met 4 lichtpunten, een serre van 4.50 x 3.50 meter met 4 lichtpunten, en een hal van 1 x 4 meter met 3 lichtpunten. Graag ontvangen wij richtprijzen inclusief btw en de verlichting.

Spanplafond woonkamer

Graag wil ik omstreeks februari 2016 een spanplafond laten maken in mijn woonkamer. Het gaat om een oppervlakte van ongeveer 3,85 x 5,50 meter. Er is ook een koof in de kamer. De kamer heeft zes hoeken ( twee hoeken zijn van de achterzijde van een inbouwkast in een aangrenzende kamer). Ik overweeg ook verlichting in het plafond te laten opnemen. Graag laat ik hier ter plaatse de situatie beoordelen en ik bespreek dan de mogelijkheden en materialen met de vakman.

Afzuigkap monteren en afwerken en behangen muur

In de keuken vervangen van de afzuigkap, maken van een afvoer naar buiten (ca 1,5 a 2 meter). Aftimmeren afvoer naar buiten. Eventueel prijsopgaaf om een koof over de breedte van de voorkant van de keuken te maken met daarin spotjes verwerkt (prijsopgaaf excl verlichting). Mogelijk ook afwerken van de muren in de keuken. In andere ruimte behangen van een muur, circa 12 m2. Spullen zijn aanwezig.