Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Koof met spotjes maken? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende klusbedrijven uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één klusbedrijf of meerdere klusbedrijven bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: koof met spotjes maken. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze klusbedrijven u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw klusbedrijf!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klusbedrijven in uw regio.

Voor een klusbedrijf, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: koof met spotjes maken

Koof met spotjes maken

Boven de afzuigkap moet er een koof geplaatst worden met spotjes. Er moeten ongeveer 3 spotjes komen. De koof moet ongeveer 1-1,5 meter worden.

Koof met spotjes boven het aanrechtblad maken

Graag willen wij een koof, welke worden voorzien van spotjes, boven het aanrechtblad van de keuken. De maat is ongeveer 337 x 40 x 20 cm. De spotjes die in de koof moeten komen hebben wij inmiddels, deze zijn bij de keuken meegeleverd. De 4 spotjes dienen elk exact in het midden van de 4 lage keukenkasten gemonteerd te worden. De koof dient gemaakt te worden van een materiaal welke ook gelijk afgewerkt is, het liefst in hetzelfde materiaal als de keuken, hout met een fineerlaag of iets dergelijks (dus niet van MDF dat daarna nog afgelakt dient te worden).

Spanplafond in de badkamer en toilet monteren

We willen na onze verbouwing van de badkamer en ons toilet in beide ruimtes een spanplafond laten maken. Het toilet heeft een oppervlakte van 0.9 x 1.20 meter. De badkamer heet een afmeting van 2.38 x 2.20 meter, vlak plafond en daarna een schuine dakwand van zo`n 1.98 (b) x .0.9 meter (h) waarbij wel rekening gehouden dient te worden met een koof die in de hoek van de badkamer verwerkt zit van zo`n 80 x 23 cm. We willen graag 4 spotjes op de vlakke wand geplaatst hebben in de badkamer en 2 spots op het toilet. We laten graag aan jullie kennis over welke kwaliteit het beste past, uiteraard rekeninghoudend met de prijs.

Afzuigkap afwerken met koof

Graag wil ik de afvoerbuis van de afzuigkap laten afwerken door het plaatsen van een koof met spotjes. Het zal gaan om een stuk van ongeveer 1 meter breed. Ook wil ik graag twee keukenkasten die tegen de afzuigkap hangen laten weghalen.

Diverse klussen in het woonhuis

> stucwerk oppervlak ongeveer 15 m2 > koof maken boven aanrechtblad met een totale lengte van 6,45 meter > koof inclusief 6- 8 spotjes, opening voor afvoer afzuigkap en opening afvoer centrale afzuiging > verplaatsen huidige dubbel stopcontact & bediening centrale afzuiging ongeveer 50 cm naar links verleggen > huidige aparte groep voor combi magnetron naar andere muur; hierbij stopcontact maken en elektra in muur frezen Uitvoeren op 2 en 3 mei, mag ook op zaterdag 30 april.

Verlichting infrezen en koof maken

Ik wil graag 3 wandlampen in een nieuwbouwhuis laten verplaatsen plus/minus 30 centimeter en 1 nieuwe wandlamp laten infrezen en netjes laten dichten. Daarnaast wil ik graag een zwevende koof boven de keukeneiland van 120 bij 251 met uitsparing voor een plafondunit en aan de onderkant spotjes en RGB led verlichting. Verlichting schaf ik zelf aan. Graag de koof ook netjes glad stuken.

Timmer-, elektra- en montagewerk

Ik wil graag een gat laten boren in de muur voor de ventilatie in de keuken. Graag ook de afvoerbuis en een koof maken en deze netjes glad afwerken. Er dient een plaatje op de buitenkant te komen en de lucht dient slechts 1 kant op te kunnen zonder een ratelend klepperend geluid door wind. Verder zou ik graag een glazen douchecabine op de badkamervloer laten plaatsen, een stortdouche bevestigen, wandmeubel ophangen, kraan aansluiten, en een verlaagd plafond met spotjes in de badkamer willen. De badkamer is ongeveer 2 x 2.5 meter. De oplevering van het nieuwbouwhuis is medio oktober 2015 te Voorhout.

Koof boven buitenkeuken maken

Ik wil graag een koof 240 x 20 cm boven onze buitenkeuken onder de veranda plaatsen, met daarin 2 stopcontacten en 2 spotjes.

Afzuigkap monteren en afwerken en behangen muur

In de keuken vervangen van de afzuigkap, maken van een afvoer naar buiten (ca 1,5 a 2 meter). Aftimmeren afvoer naar buiten. Eventueel prijsopgaaf om een koof over de breedte van de voorkant van de keuken te maken met daarin spotjes verwerkt (prijsopgaaf excl verlichting). Mogelijk ook afwerken van de muren in de keuken. In andere ruimte behangen van een muur, circa 12 m2. Spullen zijn aanwezig.

Koof maken met inbouwspotjes

Een koofje maken van 2400mm breed, met 3 inbouwspotjes(aanwezig). Electra is aangelegd tot aan beginpunt,dus even doortrekken naar spotjes en afwerking wand en koof. Wand is ongeveer 3x 900 mm dus u vorm.