Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Kokosmat vervangen in de entree van een in horecazaak? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende klusbedrijven uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één klusbedrijf of meerdere klusbedrijven bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: kokosmat vervangen in de entree van een in horecazaak. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze klusbedrijven u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw klusbedrijf!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klusbedrijven in uw regio.

Voor een klusbedrijf, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: kokosmat vervangen in de entree van een in horecazaak

Kokosmat vervangen in de entree van een in horecazaak

In de entree van onze horecazaak ligt een oude kokosmat van ongeveer 1 x 1,5 meter die ik wil laten vervangen. Ik denk dat de huidige mat verlijmd ligt. Ik wil de klus hier even laten beoordelen en ontvang daarna graag uw offerte.

Deurmat op maat leggen

Vervangen van huidige kokosmat bij de voordeur ivm ongelukje van de hond. Goed schoongemaakt maar geur blijft toch hangen. Wellicht advies voor ander materiaal dan kokos. Moet aansluiten aan de houten vloer in de gang. Maat is nu ong. 1.10 bij 1.50 m. Klein budget (alleenstaand).