Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Knikarmzonnescherm demonteren en afvoeren? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende klusbedrijven uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één klusbedrijf of meerdere klusbedrijven bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: knikarmzonnescherm demonteren en afvoeren. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze klusbedrijven u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw klusbedrijf!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klusbedrijven in uw regio.

Voor een klusbedrijf, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: knikarmzonnescherm demonteren en afvoeren

Knikarmzonnescherm demonteren en afvoeren

Het betreft het demonteren van het zonnescherm, cassette, van 6 meter inclusief het afvoeren. De bestaande muurbevestigingspunten moeten blijven zitten voor hergebruik.

Knikarmzonnescherm monteren

Ik wil een zonnescherm (knikarm) kopen bij de Praxis en die wil ik laten monteren, wat kost het monteren? Graag de oude demonteren en afvoeren. Het nieuwe zonnescherm heeft een handmatige bedieningen (eveneens het oude) en is 2.95 meter. Er hangt nu nog een bredere. Het scherm hangt in de tuin en die is goed bereikbaar van buitenom.

Zonnescherm verplaatsen

Ik heb in mijn huidige appartement op de 1e verdieping een handbediend knikarmzonnescherm hangen. Ik wil deze daar graag laten demonteren en 7 km verderop aan mijn nieuwe woonhuis weer laten monteren.