Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Knikarmscherm laten plaatsen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende klusbedrijven uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één klusbedrijf of meerdere klusbedrijven bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: knikarmscherm laten plaatsen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze klusbedrijven u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw klusbedrijf!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klusbedrijven in uw regio.

Voor een klusbedrijf, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: knikarmscherm laten plaatsen

Knikarmscherm monteren

Plaatsen van eem zonnescherm knikarmscherm b eganne grond in tuin vraag alleen prys opgaaf

Knikarmscherm laten plaatsen

Ik wil een knikarm zonnescherm laten monteren aan mijn gevel op de begane grond en ben mij aan het oriënteren op alle kosten. Ik wil een scherm van 5 meter lang gaan kopen. Ik ontvang graag uw vrijblijvende offerte voor de montage.

Screen plaatsen en zonnescherm repareren

Een naad in het doek van een knikarmscherm staat open. Bovendien wil ik een screen voor op een keukenraam hoog 100 cm, breed 125 cm.

Knikarmscherm laten plaatsen

Meten en plaatsen van een knikarmscherm van 4.50 meter breed. De muur springt ongeveer 10 cm naar achter. Daarboven zit een Trespa plank. Gezien de constructie zijn speciale beugels noodzakelijk. Ik wil graag weten wat de mogelijkheden zijn en de boel laten opmeten.

Verplaatsen elektrisch knikarmscherm

Ik zou graag willen weten wat het gaat kosten om eventueel een knikarm scherm van mijn buurvrouw te laten plaatsen op ons huis (zij gaat verhuizen). Het is een elektrische van ongeveer 5 meter.

Een knikarmscherm demonteren en monteren

Mijn buren willen hun knikarmscherm inruilen voor een screen, waardoor ik hun scherm kan overnemen. Het is een scherm van 3 meter breed en wordt door een motor aangedreven. De vraag is wat het kost om dit scherm te demonteren en vervolgens bij een raam van mijn huis te plaatsen. De ramen grenzen aan elkaar en bevinden zich beide op de begane grond.

Knikarmscherm plaatsen

Graag wil ik voor een klant een knikarmscherm (250 x 295 cm) laten plaatsen. Ook moet dit knikarmscherm bij de bouwmarkt opgehaald worden, en afgeleverd bij de klant. Er hoeft geen oud scherm verwijderd te worden. Het scherm dient op de begane grond gemonteerd te worden.

Knikarmscherm plaatsen

Het gaat om een knikarm zonnescherm van 3 meter breed met een uitval van 2.50 meter. Geen motor, maar gewoon een draaislinger. Het betreft de begane grond. Er hoeft geen oud scherm verwijderd te worden.

Buitenzonwering plaatsen

Ik wil een elektrisch bediend knikarmscherm van 4.5 meter laten plaatsen. Ik wil echter eerst weten of de breedte goed is opgemeten dus ik wil graag dat jullie de breedte komen nameten voordat ik het scherm bij Gamma ga bestellen. Nu is het zo dat er nog een oud knikarmscherm hangt. Ik wil graag dat dat scherm door jullie gedemonteerd en wordt afgevoerd. Het betreft de begane grond.

Fetio knikarmscherm plaatsen

Ik wil een zonnescherm laten op hangen een knik arm scherm van Fetio 308086 handmatig bediend knikarmscherm 295 cm breed en een uitval 250 cm. Het kan zo geplaatst worden. Het is een beneden woning. De gevel waar het scherm aan opgehangen moet worden is van bruin/rode bakstenen. Bij voor baat mijn dank.