Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Klussen in en rond het huis laten doen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende klusbedrijven uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één klusbedrijf of meerdere klusbedrijven bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: klussen in en rond het huis laten doen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze klusbedrijven u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw klusbedrijf!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klusbedrijven in uw regio.

Voor een klusbedrijf, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: klussen in en rond het huis laten doen

Meer dan 20 klussen in en om het huis

Door een verbouwing van de woningbouwvereniging is in mijn huis en rond mijn huis heel wat aan schade ontstaan. Ik ben op zoek naar iemand die meer dan 20 punten kan herstellen. Zoals muren en kozijnen in de kelder schilderen, rosette buitenkraan vervangen, nieuwe hordeur ophangen, grind vervangen, rolluiken afkitten, luifel boven de deur van bouwtroep reinigen. En er zijn meerdere soortgelijke klussen uit te voeren.

Klusjes in huis laten doen

Ik wil een aantal klussen uit laten voeren rond september: - Klein gaatje in mijn deur opvullen - Een kookpit vonkt niet meer (elektrisch) - Deur van ingebouwd vrieskastje is er uit en wil dit laten maken. - Laminaat leggen en plinten (30 m2) Ik heb laminaat en plinten en een nieuwe vriesdeur. De rest niet. Ik hoor het graag.

Aantal klussen in en rond het huis laten uitvoeren

Ik wil graag een aantal klussen in en rond huis laten uitvoeren. Overigens zijn alle materialen aanwezig. - Schuifgrendels op schutting monteren. - Hoekstukjes op schutting monteren. - Uitzetijzers op slaapkamerraam vervangen. - Rolgordijn op Velux dakraam monteren. - Leertje in de keukenkraan vervangen.

Ombouwkast maken en diverse andere klussen

- In elkaar zetten van een Ikea bureau en kast - Maken ombouwkast om bestaande kast (moet lijken op inbouwkast) + sausen - Vervangen inbouwoven - Maken planken in garderobekast - Ophangen schilderij - Ophangen basketbalnet in buitenmuur - Wegwerken diverse kabels - Controleren waarom DVD speler bij nieuwe tv alleen in zwart wit is Kan op basis van offerte of uurprijs. In najaar af en toe klusdag voor allerlei klussen in en rond de woning. Kan wat ons betreft ook op zaterdag of zondag of in avond gewerkt worden als dat beter past. Zijn meer klussen dus in overleg kijken naar beschikbare tijd om werkdag goed te vullen.

Klussen in en rond het huis laten doen

Ik wil graag een aantal klussen laten uitvoeren door ervaren vakmannen. Er moeten 2 deuren geplaatst worden 1 met de maat 211 bij 82,5 en een deur van 201 bij 85 cm. Ook moet het draai element van de verwarming vervangen worden want die is afgebroken. Op ons dakterras is de lamp afgebroken, wij halen een nieuwe lamp, maar wij durven het niet aan met de elektra kabels. Er zijn meerdere pogingen gedaan om gaatjes te plamuren in onze gipswanden, dit willen wij nu professioneel laten doen.

Klussen aan en rond huis

Ik wil een aantal klussen laten uitvoeren bij mij thuis: Plaatsen van 5 tuinschermen, vernieuwen van het afdak, plaatsen van een zonnescherm, vernieuwen van een schoorsteen en de dakgoten en eventueel ook het glas van een broeikas repareren.

Klussen na verhuizing

Zou wat klusjes in en rond om mijn nieuwe woning willen laten uitvoeren en bij bepaalde klusjes zou ik begeleiding willen. Ik heb niet alle nodige gereedschap in mijn bezit, zoals een zaag of een boormachine. Er moet een lamp opgehangen worden, gasaansluiting moet aangemaakt worden, 60 m2 laminaat moet gelegd worden en nog meer van dit soort klussen.

Klussen in huis

Mijn huis is bijna opnieuw opgeleverd. Bij de deur ligt een stuk voegsel of cement wat weggehaald worden, zodat het weer vlak is voor het leggen van mijn vloer. Daarnaast moeten er twee gaten geboord worden met een rond cirkel zaag. Het liefst wil ik er afdekringen opzetten, zodat je de binnenkant van het hout niet ziet. Moet alles vrijdag gedaan worden (4-08-2017).

Laminaatvloer en roljaloezieën opmeten en plaatsen

Ik wil graag een aantal klussen laten uitvoeren. Ik heb een houten vloer in mijn huiskamer en hal, waarop ik graag ondervloer en laminaat wil laten leggen. Ik laat dit graag opmeten en ontvang daarbij ook graag uw advies over de juiste keuze voor de ondervloer. Ik heb al laminaat naar mijn smaak gezien bij Gamma. Na levering wil ik dit laten leggen. Ook wil ik roljaloezieën laten opmeten voor mijn huiskamer en deze na levering laten monteren. Bij voorkeur laat ik het laminaat rond 15 november leggen. Ik nodig bedrijven die rond die datum tijd hebben graag even uit voor een kort bezoek. Ik ontvang graag uw offerte.

Meerdere klussen in de woning

Ik heb een kraan in de keuken op het aanrecht en die is los en zou vastgezet moeten worden. Je kunt er moeilijk bij komen, omdat er in het aanrechtkastje eronder een boiler ingebouwd is. Dan is de toiletpot los er is aan een kant al een bout uit, maar hij gaat nu los aan de andere kant. Ik denk nieuwe gaten boren in de vloer pluggen er in en nieuwe bouten. Dan heb ik een gat in de muur waar rookgasafvoer van een gevelkachel in heeft gezeten. Hier zouden een paar bakstenen in gezet moeten worden en het afwerken aan de binnenkant. Het is een spouwmuur en het gat is ongeveer rond 160 mm. Wat kost me dit wanneer jullie dit gaan maken?