Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Klussen lichtschakelaar en trap? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende klusbedrijven uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één klusbedrijf of meerdere klusbedrijven bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: klussen lichtschakelaar en trap. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze klusbedrijven u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw klusbedrijf!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klusbedrijven in uw regio.

Voor een klusbedrijf, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: klussen lichtschakelaar en trap

Twee klussen: lichtschakelaar en trap

Graag willen wij de trekschakelaar in de badkamer laten vervangen. Daarnaast willen we de open trap naar zolder laten repareren. Hij is nu niet meer veilig. Een aantal planken moet worden vastgezet.

Klussen in huis

Een muur in de slaapkamer klaarmaken om te verven. Een hoek in de keuken klaarmaken om te verven. Vervangen van een lichtschakelaar.

Diverse klussen in het huis

Ik wil een aantal klussen laten uitvoeren. - Plaatsen en leveren nieuw slot op de deur van het toilet; - Plaatsen nieuwe wc bril; - Vervangen lichtschakelaar in de keuken; - Repareren of vervangen 'sluiter' keukenkastjedeur; - Lekkende kraan in de keuken.

Diverse klussen in het huis

Kraan vervangen. Stopkontact lichtschakelaar vervangen. Kitten. Voegen. Tochtstrips plaatsen.e.d.

Kraan en lichtschakelaar monteren

Kraan en lichtschakelaar monteren. Kraan is gekocht maar schakelaar nog niet. Ik heb een combischakelaar nodig voor dimmer en ventilatie. Kunt u die leveren? We hebben graag iemand die beide klussen goed kan uitvoeren.

Uitbouw en plaatsen wanden, deuren en ramen

-De hal voor is een vierkant met een hoek eruit. We willen er een compleet vierkant van maken. In die hal komt een L-vormige gang en een klein kamertje van 4 x 3 meter. -In de wanden komt stroomvoorziening, paneeldeur, lichtschakelaar, en de bovenkant van de wand is van glas voor lichtinval. Dit onder een balkenplafond; aanleggen elektra in nieuwe kamer en afgescheiden deel /gangetje. -Bestaande 2 etalageramen 3 x 2 meter per raam vervangen door anders ingedeelde glaswand met enkele openslaande ramen en andere dichte delen. Het geheel is geluidsgeisoleerd. Wij willen graag dat deze klussen in zijn geheel zonder onderbreking wordt uitgevoerd. Vrijdag 24 februari houd ik vrij voor offerte opnemen!

Diverse kleine klusjes

Enkele klussen in één: - Op 1 binnendeur moet het deurbeslag (reeds gekocht) gemonteerd worden. - Op de voordeur moet het deurbeslag opnieuw gemonteerd worden (de deurklink valt steeds met de 'pin' uit de deur; sloten werken wel prima) - Lichtschakelaar repareren: de lichtschakelaar kan van de één op de andere dag niet meer ingedrukt worden (en dus kan het licht niet aan). - Monteren (plak)plinten rondom deurposten op houten vloer (plakplintjes laten los. Moeten nieuwe (bijpassende) plintjes voor terugkomen).