Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Klusjes in huis? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende klusbedrijven uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één klusbedrijf of meerdere klusbedrijven bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: klusjes in huis. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze klusbedrijven u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw klusbedrijf!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klusbedrijven in uw regio.

Voor een klusbedrijf, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: klusjes in huis

Diverse klusjes in huis

Het vervangen van een lekkende kraan, het ophangen van een spiegel (boren in een betonmuur), repareren loszittend stopcontact en het ophangen van een aantal kleine kastjes.

Diverse klusjes in huis

Diverse klusjes: Plank ophangen voor combimagnetron, plank en ophangsysteem monteren, plank en toebehoren nog niet aanwezig (62 x 34cm), badkamerkraan monteren, magneetstrip voor messen ophangen en twee deurklinken vervangen.

Meerdere klusjes in huis

Er moet bij ons op 4 plaatsen stucwerk worden gerepareerd en graag glad afgewerkt (geen granol). En de bedrading en aansluiting van twee lampen repareren. Teven willen wij dat u de Holoniem tegel repareert, tegels vastplakt. Er moeten nog een hoop extra dingen gebeuren en daar wil de klant graag over worden gebeld.

Montageklussen in huis doen

Ik woon al een jaar in mijn nieuwe woning en er moeten diverse gordijnrails, lampen, schilderijen en nog diverse klusjes gedaan worden. Daar zoek ik iemand voor. Graag wil ik hiervoor een offerte en een afspraak maken.

TV's ophangen met muurbeugels

Monteren in het huis: 2 tv´s ophangen met muurbeugels. Misschien nog andere kleine klusjes maar die zijn minder van belang.

Klusjes in huis laten doen

Ik wil graag een aantal klussen laten uitvoeren: 8 lampen vervangen 4 boekenplanken ophangen kapstok ophangen kledingkast in elkaar zetten

Dingen ophangen in huis

Er moeten een aantal dingen opgehangen worden in huis. Een kapstok, een plank en een gordijnhouder. Het zijn drie kleine klusjes.

Deuren afhangen en andere kleine klussen

Er moeten een aantal kleine klusjes in huis worden uitgevoerd. Het belangrijkste is de klemmende deuren repareren en nieuw beslag aanbrengen. Het zijn twee stompe deuren, vrij recentelijk geplaatst. Op de balkonrand moet een nieuwe plank (3 meter) worden gemonteerd. Een dagje werk schat ik. Graag ontvang ik een indicatie van de kosten.

Klusjes in huis laten doen

Wat klusjes in huis laten doen: - een gat boren 100 mm. Het is nu een gat van 7.5 cm. - een nieuw overdruk kapje plaatsen (4x boren). - een enkel slot in de voordeur vervangen. Kunt u het slot mee aanbieden?

Klussen bij een VVE-complex

Ik ben namens het bestuur op zoek naar een klusbedrijf voor VvE-complex bestaande uit ongeveer 65 appartementen, parkeerplaatsen en parkeergarages. Een pré is als deze partij aantoonbaar ervaring heeft met werken voor een VvE, en daarnaast sowieso gekwalificeerd personeel heeft om uiteenlopende checks en/of reparaties uit te voeren op het gebied van bijvoorbeeld elektra, verlichting, kleine schilder klusjes, hang- en sluitwerk en dergelijke. Behoudens VvE-opdrachten zou het ook kunnen betekenen dat individuele bewoners verzoeken hebben voor hulp 'in huis', en dat de beoogde partij dan ook op die manier opdrachten kan krijgen (los van VvE). Partij moet ook beschikbaar zijn als contactpersoon als de opdracht niet zelf door dit bedrijf opgepakt kan worden (in principe huismeester functie). In de offerte willen we graag deze werkzaamheid inclusief het hiervoor in rekening te brengen tarief terug zien. Ook in de offerte aangeven of spoedaanvragen mogelijk zijn en het bijbehorende tarief plus de bereikbaarheid (telefonisch en per email). Graag hoor ik zo spoedig mogelijk.