Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Kledingkast met schuifdeur monteren? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende klusbedrijven uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één klusbedrijf of meerdere klusbedrijven bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: kledingkast met schuifdeur monteren. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze klusbedrijven u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw klusbedrijf!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klusbedrijven in uw regio.

Voor een klusbedrijf, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: kledingkast met schuifdeur monteren

Monteren kledingkast met schuifdeur

Monteren kledingkast met schuifdeur 2 x 2 x 0,6 meter. Kan het goedkoper worden met meer karweitjes?

Kledingkast met schuifdeur monteren

Ik zoek iemand die een kledingkast met schuifdeur in elkaar kan zetten. Deze is 200 bij 150 bij 60 cm.

Schuifdeur kledingkast repareren

De schuifdeur is 239.5 cm hoog en 106 cm breed en er zit een spiegel in. De kast, waar de deur in vast zit is aanschaft in 1991, echter het bedrijf bestaat niet meer. De deur schuift van onderen, maar is waarschijnlijk te ver doorgezakt aan de onderkant, waardoor deze bijna niet meer te bewegen is. De deuren lopen van wand tot wand op een rail. Ik zou graag willen dat dit probleem verholpen wordt.

Kledingkast laten monteren

Ik wil een 1 kleding kast met schuifdeur laten monteren Die ik bij jullie ga aanschaffen.. wat kost dit?

Schuifdeuren van kledingkast stellen

Kledingkast afmetingen van de twee schuifdeuren elk 1 meter breed en 2 meter hoog. De rechter schuifdeur met 1m bij 2m spiegel hangt scheef en schuift bijna niet. Linker deur schuift 10 cm.

Spiegel op een kledingkast vervangen

h.2.09/br. 23 cm spiegel in de schuifdeur van de kleding kast ,een barst

Kledingkast Sigma met schuifdeur monteren

Ik heb een kleding kast Sigma van 1 meter lang met 1 schuifdeur. Kunt u mij u prijs laten weten? PS: de kast is al geleverd. Wat zou dit kosten?

Diverse voorwerpen monteren

1. Ophangen pannenrek aan plafond keuken; 2. Nieuwe douchekop met houder; 3. Schuifdeur van de kledingkast opnieuw monteren; 4. Ophangen van een plafondlamp in de woonkamer; 5. Monteren van een stopcontact in stoppenkast.

Monteren kledingkast

Ik wil graag mijn kledingkast laten monteren. Hij staat al in mijn nieuwe huis geheel in losse onderdelen met schroeven etc.. die bij de kast hoorden. Het is een kast met in het midden twee schuifdeuren, waarvan beide schuifdeur uit twee panelen bestaat die met scharnieren aan elkaar vast zaten. Aan de zijkant vd kast 2 halfronde gewone deuren dus 4 deuren totaal.

Inbouwkast weghalen

Ik zou graag een inbouwkast in mijn kamer weg willen halen. Het betreft een inbouw kledingkast, die van vloer tot plafond zit en aan beide zijkanten aan de muren vastzit. De kast heeft bovendien een schuifdeur, waarvan de rails vastzitten aan het plafond en aan de muren. Ik heb in de bijlage een foto van de kast toegevoegd. Graag wil ik weten of het mogelijk is om de kast door Gamma weg te laten halen, en wat de prijs van deze klus zal zijn.