Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Kledingkast op maat in elkaar zetten? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende klusbedrijven uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één klusbedrijf of meerdere klusbedrijven bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: kledingkast op maat in elkaar zetten. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze klusbedrijven u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw klusbedrijf!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klusbedrijven in uw regio.

Voor een klusbedrijf, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: kledingkast op maat in elkaar zetten

Kledingkast op maat in elkaar zetten

Kleding kast op maat van 'Modul It' in elkaar zetten. Het betreft een hoekkast met aan de ene kant een afmeting van 1.50 meter en aan de andere kan 1 meter (met een hoek er tussenin. De kast heeft daarnaast ook zo'n 6 deuren.

Kledingkast in elkaar zetten

Het in elkaar zetten van de Gamma zweefdeur kledingkast Alpha maat 180 x 206 x 63 cm.

Kledingkast maken op maat

In welke stijl heb je interesse? Modern. Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken: We willen in de slaapkamer een dichte kledingkast van 2.50 meter breed met een inrichting voor ondergoed, sokken en zo voort. De hoogte tot het plafond is 2.39 meter.

Spiegel van schuifkast vervangen

Ik wil graag een kapotte spiegel uit mijn inbouw kledingkast vervangen. De maat van het paneel is 195 ×70 cm.

Grote kledingkast in elkaar zetten

Ik wil graag 1 grote op maat gemaakte kleding kast in elkaar zetten. Op een slaapkamer.

Kledingkast inmeten

Wij willen een kledingkast van hout op maat laten maken en bestellen, maar we willen de kast graag eerst in laten meten, zodat we zeker weten dat alles past. Graag zouden wij door jullie geholpen willen worden om het op te meten. Het betreft een nieuwbouwhuis. Op 18 september om 15. 00 is er een voorbeschouwing. Graag ontvang ik een indicatie van de kosten.

GAMMA kledingkasten monteren

Ik wil een kast laten verplaatsen in mijn woning en een nieuwe kast laten monteren. Het gaat om een Gamma kledingkast (180×206×65 cm) met schuifdeuren, die gedemonteerd moet worden en in de kamer ernaast weer gemonteerd. Ik heb een nieuwe Gamma kledingkast met schuifdeuren besteld met de maat 150 x 206 x 65 cm. Die wordt binnenkort geleverd en wil ik dan ook laten monteren. Ik wil een vast bedrag afspreken voor de totale klus.

Delta kledingkast monteren

Vandaag is hier een kledingkast afgeleverd die ik bij Gamma heb gekocht. Het gaat om een Delta zweefdeurkast van gelamineerd spaanplaat, maat 222 x 200 x 65 cm. Ik laat de kast graag op korte termijn monteren en ontvang daarvoor uw prijsopgave. Ik ben Engelssprekend, deze aanvraag is voor mij vertaald.

Verschillende klussen in huis

Ik wil een kledingkast op maat laten maken, in mijn slaapkamer. Afmetingen zijn 190 cm breed en 262 cm lang en diepte 50-60 cm. Ik wil een hanggedeelte en planken. En met openslaande deuren. Materialen heb ik nog niet gekocht. Het moet een witte kast worden. Tevens wil ik een spiegel op een andere plek laten hangen. De spiegel is 1 meter bij 0,80 meter ongeveer. Ook wil ik een glaswand op mijn douche-bad laten plaatsen die ik al in huis heb.

Klussen in huis uit laten voeren

Ik zoek een vakman voor de volgende klussen: - Wandtegels in de keuken plaatsen, 4 m2. Tegels zijn aangeschaft. - 1 spotlampje onder de keukenkastje is stuk, deze repareren of vervangen. - Radiator in de keuken bevestigen, deze hangt nog niet want de leiding is nog niet helemaal op maat. - Kledingkast in de slaapkamer in elkaar zetten. - Op de zolder een deur met kozijn ophangen. De deur heb ik, het kozijn en hang- en sluitwerk nog niet. - Plinten plaatsen bij de wanden op de zolderslaapkamer, dit gaat om ongeveer 20 meter.