Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Kledingkast met draaideuren monteren? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende klusbedrijven uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één klusbedrijf of meerdere klusbedrijven bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: kledingkast met draaideuren monteren. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze klusbedrijven u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw klusbedrijf!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klusbedrijven in uw regio.

Voor een klusbedrijf, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: kledingkast met draaideuren monteren

Kledingkast met draaideuren monteren

2 kleding kasten 145x201 met 3 draaideuren moeten in elkaar gezet worden.

Kledingkast in elkaar zetten

2 kleding kasten van 145x201 met draaideuren moeten in elkaar gezet worden

Kledingkast in elkaar zetten

Ik heb een nieuwe kledingkast gekocht van 200 x 150 cm met 3 draaideuren en 3 planken. Ik wil deze hier graag op korte termijn in elkaar laten zetten. Ik hoor graag even wie hier tijd voor heeft en wat de kosten zijn.

3-deurs kledingkast monteren

Namens mijn nichtje die in een gezinsvervangend tehuis woont, wil ik een prijsopgave ontvangen. Er is voor haar een driedeurs kledingkast gekocht en deze is inmiddels bij haar afgeleverd. Het gaat om een kast met draaideuren. We willen de kast in elkaar laten zetten en ontvangen hiervoor graag uw prijsopgave.

Montage van een Leen Bakker kledingkast

Ik wil graag onze kledingkast van Leen Bakker laten monteren. De kast is 200 x 198 x 51 (b x h x d). Hij heeft 4 draaideuren en 3 lades.