Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Kleding kast monteren? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende klusbedrijven uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één klusbedrijf of meerdere klusbedrijven bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: kleding kast monteren. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze klusbedrijven u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw klusbedrijf!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klusbedrijven in uw regio.

Voor een klusbedrijf, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: kleding kast monteren

Kleding kast monteren

Ik wil graag een offerte voor een kledingkast van 4,50 meter breed bij 2,50 a 2,60 meter hoog bij 60 cm in diepte. Ik wil graag een kast met schuifdeuren.

Kledingkast laten monteren

Ik wil een 1 kleding kast met schuifdeur laten monteren Die ik bij jullie ga aanschaffen.. wat kost dit?

Kledingkast monteren van GAMMA

Ik wil een kledingkast die ik ga kopen bij gamma laten monteren. Een kast met twee schuifdeuren. De kast met twee keer een hanggedeelte en erboven een plank om kleding op te leggen. Wat kost het om de kast te laten monteren?

Grote kledingkast in elkaar zetten

Ik wil graag 1 grote op maat gemaakte kleding kast in elkaar zetten. Op een slaapkamer.

Kast in elkaar zetten

Graag wil ik de kosten weten voor een montage service voor mijn kleding kast. Kast Alpha.

Spiegel op een kledingkast vervangen

h.2.09/br. 23 cm spiegel in de schuifdeur van de kleding kast ,een barst

Kledingkast Sigma met schuifdeur monteren

Ik heb een kleding kast Sigma van 1 meter lang met 1 schuifdeur. Kunt u mij u prijs laten weten? PS: de kast is al geleverd. Wat zou dit kosten?

Diverse klussen in huis laten doen

Zeil in de keuken leggen. Op zich bijna recht toe recht aan. Zwart rolgordijn ophangen alles nieuw gekocht en al in huis uiteraard! En tenslotte zijn er 6 deurtjes bij het aanrecht in keuken die nog opnieuw zwart gemaakt moeten worden. Wat de planning betreft: er moet een nieuwe koel/vries combi en een wasmachine in de keuken geplaatst worden en oude worden verwijderd door Mediamarkt. De levertijd is gepland op volgende week donderdag. Ik houd u op de hoogte! Ook moet er een 3 deurs kledingkast in elkaar gezet worden. Voordat de kleding kast geplaatst kan worden, moet er wel de vloerbedekking uit, deze zit er los in en aangezien daaronder mooie planken liggen moeten eerst vernis op, maar dat zou ik zelf ook kunnen.

Inloopkast met steigerbuizen maken

Wij willen graag een kamer inrichten als kleding kast gemaakt van steiger buizen. De afmeting van de kamer is 270 x 230 centimeter. De buizen moeten aan beide muur kanten bevestigd worden.

Kleding kast in elkaar laten zetten

Ik wil graag een kledingkast in elkaar laten zetten. Graag op korte termijn. Het gaat om een kast met 6 deuren (iets langer dan 3 meter breed) van hout.