Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Kit en voegwerk vervangen vanwege lekkage? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende klusbedrijven uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één klusbedrijf of meerdere klusbedrijven bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: kit en voegwerk vervangen vanwege lekkage. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze klusbedrijven u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw klusbedrijf!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klusbedrijven in uw regio.

Voor een klusbedrijf, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: kit en voegwerk vervangen vanwege lekkage

Kit- en voegwerk vervangen badkamer/toilet

Ik zoek een voeger voor het vervangen/repareren van slecht uitgevoerd oud voeg- en kitwerk. Het gaat om werk in de badkamer en het toilet met een totaal oppervlakte van ongeveer 12 à 15 m2.

Kit en voegwerk vervangen vanwege lekkage

Ik zoek een badkamerspecialist die in mijn badkamer de kitranden en de voegen kan vervangen. Het gaat om een vloeroppervlakte van ongeveer 2m2.

Klussen in het huis en in de tuin

Ik wil graag een aantal klussen laten uitvoeren. - Een platform of steiger in de tuin plaatsen om plantenbakken en dergelijke op te zetten. - Schuurdeur en sloten vernieuwen. - Kit- en voegwerk in de badkamer. - Zeil leggen op zolder.

Afwerkklusjes & schilderen van wanden

Het gaat om een aantal kleine afwerk klussen. Vorige bedrijf heeft verbouwing niet goed afgerond en afgewerkt. Gaat om wat tegelwerk in de keuken, kit werk en voegwerk in de badkamer, wat wanden schilderen, plinten plaatsen en wellicht wat andere klussen.

Badkamer: kit- en voegwerk bijwerken. ...

Badkamer: kit- en voegwerk bijwerken. Aantal randen opnieuw kitten, wit en grijs. Aantal plekken nieuw voegen, grijs. Klein klusje, mogelijk ander kluswerk in de toekomst.

1. De voegen en kit van de muren in de ...

1. De voegen en kit van de muren in de douchecabine moeten er uit en vervangen door nieuwe witte, waterdichte voegen. 2. Een kraan repareren dan wel vervangen. 3. Een luchtafvoer voor de wasdroger door de muur boren en afwerken 4. Buitenmuur, op een aantal plaatsen de voegen opnieuw aangebrengen, totaal ongeveer 30 m voegwerk. 5. Op de zolderverdieping is een slaapkamer gemaakt. De aansluiting van de vloer op de schuine wand moet afgewerkt worden 6. overgangen tussen 4 vloeren aanbrengen, totaal ongeveer 3 meter