Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Keukenkraan plaatsen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende klusbedrijven uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één klusbedrijf of meerdere klusbedrijven bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: keukenkraan plaatsen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze klusbedrijven u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw klusbedrijf!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klusbedrijven in uw regio.

Voor een klusbedrijf, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: keukenkraan plaatsen

Keukenkraan plaatsen

Keukenkraan plaatsen Oude verwijderen nieuwe er weer op.

Klussen in huis

Ik wil een aantal klussen laten uitvoeren: - keukenkraan monteren op bestaand aanrecht. - wastafeltje met kraan plaatsen op toilet. - Badmeubel (Hera 80 cm) bestaande uit onderkast, wastafel, kraan monteren, plaatsen en aansluiten. - Spiegel 80cm ophangen. - Kolomkast Hera monteren en ophangen.

Diverse sanitair klussen

Ik wil 2 laaghangende spoelreservoirs laten plaatsen voor het toilet, een keukenkraan en fonteinset monteren met kraan en afvoer. En ook moeten de oude artikelen verwijderd worden.

Verschillende klussen uitvoeren

1. Ik wil graag een deur laten plaatsen. Deur en doorklinken zijn al gekocht. Alleen scharnieren nog niet, maar ik weet ook niet welke de meest geschikte zijn. 2. De keukenkraan lekt en ik heb hiervoor in de plaats een nieuwe gekocht. Graag deze ook plaatsen. 3. Ik heb een zware spiegel gekocht om in de hal gehangen te worden. 4. Een tv in de slaapkamer laten hangen en eventueel aanleggen in verbinding met de tv aansluiting in de woonkamer. Tv beugel aanwezig. Schroeven en pluggen ook, maar die zouden zomaar niet de juiste voor de tv kunnen zijn.

Keukenkraan vervangen en hordeur plaatsen

Graag zou ik onze lekkende keukenkraan laten vervangen. Tevens wil ik een hordeur o.i.d. laten maken ik de deur van de woning naar de tuin.

Diverse klussen in huis uitvoeren

Ik wil graag een douchecabine laten plaatsen, de keukenkraan vervangen en vlizotrap checken en/of beoordelen laten of er een nieuwe nodig is. Douchecabine en kraan zijn reeds in bezit. De oude douchecabine en keukenkraan mogen ook verwijdert worden.

Meerdere loodgieterswerkzaamheden

We willen graag een offerte ontvangen van een loodgieter voor de volgende werkzaamheden: Kit en voegen vervangen in de douchecel (3 wanden betegeld en een deur); 4 thermostaatkranen op 4 radiatoren plaatsen; Mengkraan in de keuken vervangen; Advies over de te kopen materialen (keukenkraan en thermostaatkranen).

Diverse klussen in huis

Wij hebben een aantal klussen die wij graag gedaan willen hebben. Het gaat om onderstaande klussen: - 4 Velux ramen afwerken waarvan 2 die doorzakken en een ondersteunende balk moeten krijgen; - 3 Deur drempels op maat inpassen en plaatsen; - Afzuigkap installeren; - Halogeen spotjes herstellen, misschien geen dimmer maar een gewone schakelaar? - Veel spijkers die doorsteken in dakspanten in de schuur afslijpen (restant van de eerste verbouwing wat wij netjes willen hebben); - Keukenkraan en wasbak (overloop) repareren; - Scheuren in binnenmuren (stucwerk) repareren en eventueel schilderen; - 4 Deurlijsten plaatsen; - Laminaatvloer, een ondervloer en plinten leggen (ongeveer 35 m2). Er hoeft geen oude vloer verwijderd te worden.

Schutting, schuttingpoort en kraan plaatsen

In verband met stormschade wil ik 1 schuttingdeel geplaatst hebben. De omgewaaide schutting is verwijderd. Hele tuinafsluiting is 2 schuttingdelen breed. Aan 1 kant staat nog de paal van de oude schutting (tegen de muur van de schuur). Aan de andere kant staat een lege paalhouder. Van een 2e schuttingdeel dient een nieuwe poortdeur gemaakt te worden + restant als reststukje schutting (verhouding ongeveer 2/3 poort 1/3 schutting). Bestaande laatste stukje schutting is nog niet verwijderd. Palen kunnen blijven staan. De twee schuttingdelen en alle metaalwaren (beslag, ophanging, slot) zijn aanwezig. Graag hoor ik hoeveel dit gaat kosten. Hoe lang zullen jullie er mee bezig zijn. Komt er 1 persoon of komen er meer? Daarnaast verneem ik graag wat het monteren van een keukenkraan kost, ook in tijd.

Kluswerk in de woning

Ik wil graag diverse klussen in mijn woning laten verzorgen: - een Perilex stopcontact plaatsen (materiaal al gekocht) - eendraad spannen om een schilderij op te hangen (materiaal is in huis) op ongeveer 3 meter hoogte - een gat bij de schoorsteen netjes maken met een rooster (rooster is in huis) - lampjes vervangen in de gang en in een hoge kast (ca 3-4 meter hoog/ lampjes zijn in huis) - een nieuwe keukenkraan en wastafelkraan plaatsen (materiaal is in huis) - een ophangsysteem in de gang op de benedenverdieping plaatsen (materiaal is in huis) - een kleine lekkage bij een keukenraam afdichten (buiten en binnenkant / kit is in huis) - eenlamp ophangen in de slaapkamer - een plantenbak aan de buitenmuur monteren - een TV kabel en Ziggo box monteren in de slaapkamer