Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Keukeneiland en kast installeren? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende klusbedrijven uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één klusbedrijf of meerdere klusbedrijven bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: keukeneiland en kast installeren. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze klusbedrijven u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw klusbedrijf!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klusbedrijven in uw regio.

Voor een klusbedrijf, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: keukeneiland en kast installeren

Keukeneiland en kast installeren

In welke stijl heb je interesse? Modern. Moeten er nog andere werken gebeuren? Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken: Keukeneiland 480 X 100 X 95 cm en een kast voor de ovens en KK 230 X 60 x 220 cm.

Openingen boren voor doorvoerbuis en mantelbuis

Op dit moment hebben wij een separate kast voor de elektra. Deze situatie willen wij veranderen door ook de elektra in dezelfde meterkast te plaatsen waar het gas en water zich bevindt. De klus: Voorbereidend werk voor de verplaatsing en vernieuwing van de groepenkast. Het realiseren conform richtlijnen van de benodigde doorvoerbuis / mantelbuis (Enexis). Er is geen doorvoer in de vloer van de meterkast (beton) en geen kruipruimte. Afstand tot buitenmuur is minder dan 50 cm. Klus is eventueel uit te breiden met boor- en freeswerk ten behoeve van afvoerleidingen, elektra voor het keukeneiland en de badkamer.