Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Keuken montage? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende klusbedrijven uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één klusbedrijf of meerdere klusbedrijven bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: keuken montage. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze klusbedrijven u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw klusbedrijf!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klusbedrijven in uw regio.

Voor een klusbedrijf, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: keuken montage

Keuken montage

Ik ben opzoek naar een monteur die mijn keukentekening kan bekijken, om te kijken of de nieuwe keuken op de plek van de oude past. Het gaat om verleggen van leidingen en slopen en plaatsen van nieuwe keuken.

Montage keuken

Ik wil in de bijkeuken de keuken van de praxis; Keukenblok Noa 195cm. Deze is voorgemonteerd. Ik wil de keuken volledig laten monteren. Inclusief apparatuur. Er zit op dit moment al een gat van de afzuigkap zit er al en waterkraan en afvoer ook. Het is wel een kraan voor een wasmachine dus wellicht moet deze aangepast worden.

Klus in huis: houten jaloezien opmeten en ophangen

We willen graag nieuwe raambekleding in de keuken, bij voorkeur houten jaloezieën 50mm brede lamellen van Praxis. Tevens maken we graag gebruik van de huidige aanbiedinge van de raambekleding (25% korting). Graag willen we een vakman die het raam (bestaande uit 3 kleine ramen) laten opmeten (bij benadering: 130 cm hoogte en 242 cm breedte) en samen een passende kleur uitkiezen (graag de Praxis stalen meenemen). Na levering ook graag de montage verzorgen. Voor deze klus ontvangen we graag een offerte. Bij voorbaat dank!

Montage Quooker

Kleine klus: montage van een nieuwe Quooker-kraan. Betreft het Combi-vat; hoeft alleen op een koud water leiding te worden aangesloten. Er is nu al een Daalderop-boiler gemonteerd. Keuken is modern, alles is goed toegankelijk.

Montage klussen

Ik zou graag een aantal zaken in mijn woning laten monteren, en het betreft rolgordijnen in woonkamer, en keuken en slaapkamer,ook de zuivere maat opnemen van woonkamer en slaapkamer,daar wil ik duo-rolgordijnen plaatsen.

Montage raamdecoratie en lampen

Ik wil graag raamdecoratie laten ophangen (plissegordijn in keuken, komt van Gamma) en drie lampen. Wat betreft de lampen gaat het alleen om boren van 3x 4 gaten, rest lukt zelf. Het boren lukt echter niet met een gewone boor.

Montage aanrechtblad

Ik wil in mijn huis een aanrechtblad monteren met daarin een wastafel en inductieplaat. Onder het aanrechtblad moet ook nog een ovenkast gemonteerd worden. Op dit moment staat er een bestaande keuken met daaronder een aantal kastjes. Hierop wil ik dus graag een nieuw aanrechtblad met ingebouwde wasbak en inductieplaat. Graag zou ik willen weten wat de kosten zijn hiervoor. Het liefst op zo kort mogelijke termijn uitgevoerd.

Montage- en verfklussen

Muren van de keuken en woonkamer moeten geverfd worden, 2 lagen. Plafond van ongeveer 40 m2. Muur van ongeveer 60 m2. Aan de muur hangt een tv en tv-meubel. Aan het plafond hangen 2 grote kristal lampen. Er moet ook nog een afzuigkap geïnstalleerd worden.

Klussen in het appartement

Ik wil mijn laminaatvloer (95 m2) in het appartement vervangen: dit omvat de demontage van de keukenonderdelen om de vloer te vervangen, demontage / montage van twee ingebouwde kasten in de slaapkamers, en vervanging / installatie van plinten (50 meter). Verder wil ik ook: • De Perilex-kabel en LAN-kabels laten installeren- Indien mogelijk onder de vloer aanleggen / radiatoren en verwaring zit onder de vloer. • Een inductieplaat in de keuken laten installeren en een extra groep aanleggen in de stoppenkast. • Water en elektrische installaties in de keuken laten repareren en aanpassen. • Opnieuw kleine stukken muur pleisteren en schilderen. Materiaal heb ik in mijn bezit.

Prijsopgave airco per ruimte en totaalprijs incl. Montage en eventueel onderhoudscontract

Airco slaapkamer van 11m2 Airco slaapkamer van 14m2 Airco slaapkamer van 14m2 Airco woonkamer van 44m2 Airco keuken van 22m2 Keuken en woonkamer staan in verbinding met elkaar Buitenunit(S) kan/kunnen op dezelfde muur. Plaatsing zou moeten plaatsvinden in augustus na sleuteloverdracht.