Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Nieuwe keuken bouwen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende klusbedrijven uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één klusbedrijf of meerdere klusbedrijven bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: nieuwe keuken bouwen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze klusbedrijven u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw klusbedrijf!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klusbedrijven in uw regio.

Voor een klusbedrijf, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: nieuwe keuken bouwen

Nieuwe keuken bouwen

Ik ga een nieuwbouw appartement kopen. In de woonkamer moet een keuken komen. De woonkamer en keuken zijn samen 28 m2. Ik zou het liefst aan de ene kant keuken met kasten willen en de andere kant een kookeiland met inductie. Graag het kookeiland wit met een tafel eraan en de kasten aan de muur ook wit en een rustige kleur. De lengte van de muur waar de kasten moet komen is 4680 mm (bij binnenkomst links) en de andere muur waar het kookeiland los van moet staan is 5130 mm (bij binnenkomst waar je tegenaan kijkt). De lengte van de kamer is 5680 mm. Qua apparatuur zou ik graag nog een vaatwasser, oven en een koel/vrieskast willen. Ik hoor graag van jullie of jullie wat voor mij kunnen betekenen.

Diverse klussen in de keuken

Op dit moment is mijn keukenruimte helemaal leeg. Op 4 juni wordt er een nieuwe keuken geplaatst. Voorafgaand moeten er nog enkele klussen worden verzorgd. Het gaat om het verleggen en in de muur frezen van elektra-leidingen, het aanbrengen van een afvoer voor de vaatwasser en het bouwen van een koof voor de afzuiging met inbouwspots. Verder moet er ook 17 m² wand worden gestukadoord.

Aanpassingen aan nieuwe woning

Wij gaan een nieuwbouw woning kopen, ze beginnen half juni met bouwen, dec klaar als het goed is. We hebben een aantal dingen die we willen veranderen aan de woning, die we willen aanpakken na de bouw. Wij vragen ons af of u voor ons kunt kijken of u dit voor ons kunt doen en tegen welk bedrag!? - Deur naar de garage-keuken Twee hardhouten garagedeuren plaatsen. in bestaande opening "normale"garage deur Buiten kraan Muurdoorvoer wasemkap Vloerverwarming begane grond excl. Garage Vloerverwarming in de badkamer - Dakdoorvoer droger installeren badkamer.

Timmer- en schilderwerk in de woning

Ik heb een aantal klussen in huis die ik graag wil laten uitvoeren. Houtwerk in de keuken afwerken, de bar schuren en lakken, hang en sluitwerk van verschillende deuren en eventueel als vaste timmerman voor sporadische klussen. De plinten op het aanrechtblad zijn niet goed aangesloten. Het fornuis en de wasbak sluit niet goed aan op het aanrecht. Het blad van de bar moet weer netjes gemaakt worden. We moeten iets van een stellage laten bouwen voor een droger die op een wasmachine komt te staan bouwen.

Lekkage /badkamer bouwen

In mijn huisje op de camping heb ik lekkage in de keuken. Kan zijn dat in de winter de leiding is stuk gegaan. Er lekt water in de keuken. Tevens zou ik graag een aanbouw willen laten maken voor een badkamer van ongeveer 3,5 x 2,5 meter. Van hout, geïsoleerd. Daarin wordt een douche en toilet gemaakt. Ik heb toestemming van eigenaar camping. Niet al te hoog budget.

Afwerking verbouwing

Het meeste werk is af. Maar ik heb nog hulp nodig bij: - inbouw kast keuken: moet helemaal gebouwd worden - inbouw boekenkast x2 bouwen: planken, niet-standaard ruimte. - plinten plaatsen - 100m

De garage voor de helft om bouwen naar ...

De garage voor de helft om bouwen naar kapsalon en de andere helft als bij keuken. Volgende week word de vloer gestort en daar na de wanden. We willen graag een offerte van een stukadoor en tegel zetter

Wij willen aan onze huidige woning een ...

Wij willen aan onze huidige woning een speelkamer, overdekt terras en garage bouwen. Daarnaast willen wij de keuken en woonkamer uitbouwen, dakgoten uit laten timmeren, dakkappel laten plaatsen etc. Hiervoor zijn wij dus op zoek naar een serieuze en betrouwbare aannemer

WONING HEEFT 2 WOONLAGEN: EERSTE LAAG : ...

WONING HEEFT 2 WOONLAGEN: EERSTE LAAG : HET LEGGEN VAN VLOERTEGELS BIJ GANG,KEUKEN EN WOONKAMER 45 M2, WC TEGELEN IN GEHEEL EN BAD MEUBELS MONTEREN, TWEEDE WOONLAAG, BADKAMER IN GEHEEL TEGELEN WAND / VLOER BAD EN DOUCHE RUIMTE MONTEREN BOUWEN, TRAP MAKEN NAAR DE ZOLDER BENENEN IN DE EERSTE WOOLAAG WIL IK TUSSEN KEUKEN EN WOONKAMER EEN SCHEIDINGSWAND HJEBBEN LIEFST VAN GLAS IK LEVER DE WONING KAAL ALLE SLOOPWERKZAAMHEDEN DOE IK ZELF ALLE MATERIAAL KOOP IK OOK ZELFS

Woonklaar maken appartement. - ...

Woonklaar maken appartement. - Stucken van de muren (nu kaal beton en gips) + schilderen van deze muren (indien los nodig). Totale ca. 100/150m2 - het wegwerken van de leidingen van de radiatoren (deze lopen nu langs het plafond, ik zou hier graag iets omheen getimmerd zien, of evt weggewerkt in de muur). Totaal ca. 20 meter. - Het plaatsen van nieuwe radiatoren (5 stuks) - Het leggen van een laminaten vloer (+ ondervloer) (70m2) - het bouwen/ aansluiten van een Ikea keuken incl inbouw apparatuur Werkzaamheden dienen in de eerste twee weken van oktober te worden uitgevoerd.