Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Kelder maken van de kruipruimte? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende klusbedrijven uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één klusbedrijf of meerdere klusbedrijven bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: kelder maken van de kruipruimte. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze klusbedrijven u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw klusbedrijf!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klusbedrijven in uw regio.

Voor een klusbedrijf, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: kelder maken van de kruipruimte

Kelder maken van de kruipruimte

Onder mijn huis heb ik een kruipruimte van 8 meter bij 5 meter. Ik wil deze graag laten uitgraven om extra speelruimte voor mijn kinderen en een eigen fitness ruimte te krijgen. De kruipruimte is ongeveer 60 cm hoog en ik wil graag totaal 150 cm uitgraven om een totaal van minimaal 210 cm hoog te krijgen. Ik wil graag totaal prijs weten

Vouwdeur op maat maken

Ontvang graag een prijsopgave voor het maken en plaatsen van een binnen vouwdeur op maat (hoogte 215 cm, breedte 75 cm). De deur fungeert als afscheiding naar de kelder. Als de deur dicht is (uitgeschoven) dient deze strak te staan. De gewenste kleur is wit.

Kelder waterdicht maken

Ik wil een scheurtje in de kelder laten repareren. Bij hoge grondwaterstand lekt het. Dus uithakken en met Sebas poeder repareren.

IJzeren rand van de smeerkelder vervangen

De rand van de smeerkelder is voorzien van een hoekijzer van 30 mm bij 30 mm. Dat ijzer rust op de uitgeslepen rand van de smeerkelder en dient als steun voor de flodders die op de smeerkelder liggen. De ijzeren rand is verroest en dient te worden vervangen. De rand waar het hoekijzer op rust is ook aan reparatie toe. Sommige stukken zijn afgebrokkeld. Het ijzer is vastgezet met staalspijkers. Maten van de kelder: 1.05 x 4.25 meter. Vraag is: 1. Ijzer vervangen 2. Basis voor ijzer geschikt maken (metselen of anders... ) 3. Aanhechting met vloer weer met egalisatiemortel netjes maken

Diverse klussen in huis uitvoeren

Ik wil graag diverse planken laten maken (opmeten, op maat zagen en monteren) in CV kast, twee kasten naar de kelder brengen (twee mensen voor nodig), een kast naar eerste verdieping brengen, garderobestang verplaatsen en opnieuw bevestigen, lampen ophangen. Idee is om eerst langs te komen en maten op te meten, dan producten te kopen en dan aan de slag te gaan. Wasmachineaansluiting verleggen, houten plaat maken tegen tweedehands keukenkast die beschadigd is. Alleen bedrijven die risico-schadeverzekering hebben. Ik heb werk voor meerdere dagen. Zou fijn zijn als er binnenkort al wat gedaan kan worden en dan weer vanaf begin september.

Hor maken en monteren in koekoek van de kelder

In de kelder van mijn woning moet een hor gemaakt en geplaatst worden in de koekoek. De monteur moet zelf de materialen meenemen en plaatsen. De koekoek heeft binnenmaten van ongeveer 89 x 47 cm. De monteur moet dit zelf nameten, want het moet, naast insecten ook muizen, kikkers en salamanders tegenhouden. Zie foto's van de koekoek dicht en open.

Keuken en dakkapel

Beste klusser, kunt u mij met spoed bellen. Wij hebben hulp nodig bij het winterklaar maken van het huis van mijn ouders. We willen starten met het plaatsen van een nieuwe keuken, hiervoor moeten leidingen vanuit de kelder aangelegd worden, keuken leveren we zelf. Verder renoveren van de dakkapel, er zit een gat in het plafond, advies voor herstel van de vloer en misschien in een aantal kamers de wanden en vloeren doen. Graag wil ik prijzen hiervoor weten!

Stuk van de kelder uitgraven

Wij hebben een kleine bestaande kelder en een garage gebouwd met een nieuwe kelder. Om een toegang te kunnen maken van de nieuwe kelder naar de bestaande kelder dient er een stuk grond weggegraven te worden onder de woning. Dit kan van achter de woning. Hier hebben we een stuk opengelaten om te graven. Het zal met de schep moeten, aangezien het lastig wordt om een graver beneden te krijgen. Het betreft zo'n 9m2 vaste grond. Deze moet vervolgens om de garage heen naar voor de container. Eigenlijk zoek ik een paar 'polen' die hier een paar dagen komen graven.

Kelder

Wij hebben in ons oude knusse huis uit 1906 een opberg kelder op stahoogte, al tijden hebben wij het plan om deze kelder meer functioneel te maken en te verruimen. Dit is mogelijk doordat onder de gehele woning lege ruimte bestaat. De klus omvat het doorbreken van kelderwanden, het isoleren en knus aankleden. Zodat er een geheel nieuwe woonlaag ontstaat. Het lijkt ons een leuke, uitdagende opdracht voor jullie programma waar we wekelijks naar kijken. Een soortgelijke opdracht hebben we nog niet aan bod zien komen. Terwijl veel oude woningen een soortgelijke kelder bezitten. Desgewenst sturen we jullie graag foto's toe. MvGr. Michel en Josien

betegelen, afvoer aanleggen, kasten plaatsen

Keuken: afvoer voor vaatwasser aanleggen, kasten plaatsen/maken, la maken, klein stukje betegelen. Toilet: nieuwe toiletpot, opknappen ruimte en betegelen. Kelder: betegelen en eventueel een putje maken met pomp erin.