Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Kattenren maken in tuin? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende klusbedrijven uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één klusbedrijf of meerdere klusbedrijven bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: kattenren maken in tuin. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze klusbedrijven u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw klusbedrijf!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klusbedrijven in uw regio.

Voor een klusbedrijf, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: kattenren maken in tuin

Kattenren op het balkon maken

Ik wil op het balkon van 12 vierkante meter een katten ren laten bouwen. Bovenkant met net in verband met een zonnescherm. Voor en zijkanten gaas met hout of aluminium.

Kattenren maken in tuin

Ik wil een kattenren in mijn achtertuin sie begint onder mijn balkon en voor mijn raam, daarna uitlopend stuk de tuin in. Materialen zijn aanwezig of anders makkelijk te krijgen.

Kattenren laten maken

Wij willen graag een kattenren laten maken tegen de achterkant van ons eengezinswoning. Een ren van 537 meter lang met deur, tussen 2 schuttingen in en een soort dakbedeking, dit laten we aan het advies van de klusman/vrouw afhangen. Materiaal aluminium of hout ligt er aan wat is goedkoper en /of duurzamer is.

Kattenren maken in tuin

Ik wil graag op korte termijn een kattenren in de tuin laten maken van ongeveer 1 meter lengte en 3.70 meter breedte met een deur die verder de tuin in gaat. Simpel rechthoek. Wat zijn de mogelijkheden en wat zijn de prijzen daarvoor ongeveer? Zou er iemand vrijblijvend langs kunnen komen om een en ander door te nemen? Ik ontvang graag een prijs inclusief het installeren en in elkaar zetten van jullie bedrijf. Gaarne zo snel mogelijk een reactie.

Kattenren maken op het balkon

Ik zou graag een kattenren/kooi willen plaatsen op het balkon. De breedte is 1.10 meter (vanaf de regenpijp tot aan de balkondeur (niet zichtbaar)) en de diepte (van raam naar straatkant) is 1.20 meter. Hoewel er een raam zit mag de hoogte ongeveer 2 meter zijn. Ook zou ik graag een kattenluik willen laten plaatsen in onze balkondeur. Omdat de deur waar het kattenluikje in komt iets verder weg zit (naast het raam), moet er nog een kleine loopbrug komen van ongeveer een meter. Bij voorbaat dank.

Kattenren maken

Mits het voor mij niet te duur is/wordt een kattenren 3 of 4 meter lang en 1.80 hoog met gaas. Kat zit 's nacht in huis. Zo simpel mogelijk, het is alleen dat de buren geen last van de kat hebben en kat naar buiten kan kijken, zonder weg te kunnen lopen. Ik heb al grindstenen gekregen voor de bodem. En er staat een schutting waar de ren tegenaan moet staat, er is geen andere plek.

Kattenren maken

Een kattenren aan de schuur maken en een gedeelte in de schuur. Palen met gaas (kant en klaar) en boven afgedekt. Materiaal in overleg. Afmeting ongeveer 1.80 x 3 meter.

Bouwen van een kattenren

Een kattenren aangebouwd aan een blokhut tot het huis, afstand ongeveer 6 meter, dak gedekt met transparante golfplaat. Het maken van een kattenluik in een bestaand raam. Glas eruit, kattenluik erin, passend in bijvoorbeeld een okoumeplaat.

Kattenren maken in tuin

Ik heb een naaktkat en over 4 weken komt er nog een bij... Deze katten zijn erg duur en sommige mensen vinden ze eng... daarom kunnen ze niet alleen naar buiten. Ik wil daarom een kattenren van 3m hoog x minimaal 2-3m breed gaan maken zodat ik alleen me raam open hoef te doen en zij kunnen dan gewoon naar buiten... ik heb zelf alleen geen idee hoe ik zoiets moet maken. Ook wil ik voor elk raam een soort gaas zodat ik gewoon mijn ramen open kan doen zonder dat er een kat ontsnapt... ik heb ook geen idee hoe ik dit aan mijn raam kan bevestigen.