Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Kattennet plaatsen op het balkon? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende klusbedrijven uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één klusbedrijf of meerdere klusbedrijven bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: kattennet plaatsen op het balkon. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze klusbedrijven u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw klusbedrijf!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klusbedrijven in uw regio.

Voor een klusbedrijf, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: kattennet plaatsen op het balkon

Kattennet over tuin plaatsen

Ik ben op zoek naar een hovenier die een kattennet over mijn tuin, met oppervlak 56 m2, kan plaatsen.

Balkon afschermen met een kattennet

Ik zoek een partij die voor mij een kattennet of iets dergelijks kan plaatsen op mijn balkon. Mijn balkon is 3 meter breed en de ruimte tussen mijn balustrade en het balkon boven mij is ongeveer 2 meter.

Kattennet op balkon bevestigen

Iemand die kattennet kan plaatsen op mijn balkon spullen heb ik wel zelf thuis alleen ben niet handig in zulke dingen

Transparant kattennet plaatsen op het balkon

Voor buiten op ons balkon, zijn we op zoek naar een klusjesman of timmerman die samen met ons gaat bekijken hoe we een kattennet kunnen gaan plaatsen. Het is een stenen balkon op de eerste verdieping. We hebben een boskat die wel 6 kilo kan gaan wegen, het zal dus een stevige constructie moeten worden. In overleg worden de materialen aangeschaft en daarna willen we het laten monteren.

Kattennet plaatsen op het balkon

Ik woon 11-hoog en wil graag een kattennet laten plaatsen op mijn balkon.

Kattennet plaatsen op het balkon

Ik wil een katten net laten plaatsen op het balkon en vroeg mij af hoeveel de kosten zijn hiervoor. Het balkon is ongeveer 8 meter breed en 3 meter hoog.

Kattennet plaatsen op balkon

17 juni krijg ik een kitten en ik wil mijn balkon voorzien van een kattennet zodat mijn kitten veilig op het balkon kan. Afmetingen van het kattennet ongeveer 280 x 200 cm ( b x h )

Kattennet plaatsen op het balkon

Voor buiten op ons balkon, zijn we op zoek naar een klusjesman of timmerman die samen met ons gaat bekijken hoe we de net kunnen gaan plaatsen voor het balkon en daarna laten monteren.

Kattennet of afrastering op terras maken

Ik wil graag weten wat de mogelijkheden zijn om op mijn terras om mijn kat veilig te kunnen laten spelen. Het terras is 3.90 x 4.30 meter. Ik wil graag de kosten weten voor het plaatsen van een kattennet of afrastering rondom mijn terras op de 1e verdieping. Fotomateriaal beschikbaar.

Kattennet over het dakterras aanbrengen

Ik wil graag ons dakterras laten overdekken met een kwalitatief goed kattennet zodat de beesten niet kunnen gaan zwerven. Het terras meet 305/313cm diep x 457cm breed en is omgeven door een aluminium balustrade. Bijgevoegd enkele foto's en een plattegrond met maten. Graag zou ik horen wat het kost om ons terras volledig te laten overdekken of te laten omheinen zodat onze katten wel naar buiten kunnen, maar niet weg kunnen. Ik zoek wel een vakman die dit eerder gedaan heeft, een paar houten palen plaatsen en daar een net op maken kan ik zelf ook. Graag advies over de mogelijkheden (zo onzichtbaar als mogelijk).