Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Kattenluikjes plaatsen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende klusbedrijven uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één klusbedrijf of meerdere klusbedrijven bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: kattenluikjes plaatsen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze klusbedrijven u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw klusbedrijf!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klusbedrijven in uw regio.

Voor een klusbedrijf, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: kattenluikjes plaatsen

Kattenluikjes plaatsen

Ik wil graag 2 kattenluiken laten plaatsen in houten deuren. De luiken heb ik al.

Balkons afschermen en kattenluiken plaatsen

Ik heb een klein en een groot balkon. Beide balkons moeten worden afgeschermd met gaas of een ander materiaal, zodat de katten niet van het balkon kunnen vallen. Eén van de katten wil graag klimmen, dus er moet een kat van maximaal 5 kilo aan kunnen hangen. Verder moeten er 2 kattenluikjes worden geplaatst in beide balkondeuren. Hopelijk kan iemand voor een redelijke prijs mijn balkon afschermen? Ik weet niet wat voor materiaal ik nodig heb. Er zijn wel systemen te koop(bv. Nettenlijn.nl). Alternatieven en advies is altijd welkom. Ik zal graag zo spoedig mogelijk de balkons klaar willen hebben, want één van de katten heb ik al bij het asiel gereserveerd. Het kattenluikje zal ik zelf aanschaffen! ( Bij mijn kleine balkon hoeft er maar een klein stukje ( schuin ) te wo