Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Kattenluik plaatsen in deur? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende klusbedrijven uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één klusbedrijf of meerdere klusbedrijven bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: kattenluik plaatsen in deur. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze klusbedrijven u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw klusbedrijf!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klusbedrijven in uw regio.

Voor een klusbedrijf, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: kattenluik plaatsen in deur

Kattenluik plaatsen in deur

Ik zoek een partij die in mijn deur een kattenluik kan plaatsen. Het luikje moet in het hout komen.

Kattenluik in tuindeur maken en deur afschaven

Plaatsen kattenluik tuindeur en afschaven deur

Kattenluik in dubbelglas maken

Graag wil ik een kattenluik in dubbelglas laten plaatsten. Afmetingen ruit: 186x36 Graag hoor ik wat de kosten zijn voor de ruit, het luikje en het plaatsen.

Kattenluik plaatsen

Wij willen graag een kattenluik laten plaatsen. We hebben een 'Mate-microship-kattenluik-360' aangeschaft. We laten dit bij voorkeur in onze zijdeur plaatsen. Als alternatief kan het eventueel in de voordeur als de andere deur ongeschikt is. We laten dit graag even beoordelen en ontvangen daarbij dan uw offerte voor de montagekosten. Zijdeur is van hout.

Kattenluik plaatsen in een houten deur

Ik ben op zoek naar een vakman die voor mij een kattenluik kan plaatsen in een houten achterdeur. Ik heb nog geen luikje gekocht. Ik hoor graag wat hiervoor de kosten zijn.

Kattenluik plaatsen in de deur

Graag zou ik iemand willen inschakelen voor het plaatsen van een kattenluik in een deur naar de tuin in een benedenhuis in Amsterdam. Het luik is al in huis. Het is een luik met standaard afmetingen voor 2? Poezen met chipherkenning.

Kattenluik plaatsen in houten deur

Ik wil graag een kattenluik plaats in een houten deur.

Kattenluik in dubbelglas plaatsen

Kattenluik door dubbelglas plaatsen van deur raam is 72 x 62

Dubbelglas met gat voor kattenluik leveren en plaatsen

Ik wil dubbelglas HR++ vervangen in een draai-kiepraam met daarin een opening voor een kattenluik. Graag ook glaslatten vervangen. Raam hoeft niet geschilderd te worden. Afmeting glas 0,8 x 0,6 meter.

Kattenluik in voordeur en haldeur zetten

Kattenluik plaatsen in hardhouten voordeur en haldeur

Partners

Partners van Casius