Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Kattenluik in dubbelglas monteren? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende klusbedrijven uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één klusbedrijf of meerdere klusbedrijven bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: kattenluik in dubbelglas monteren. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze klusbedrijven u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw klusbedrijf!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klusbedrijven in uw regio.

Voor een klusbedrijf, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: kattenluik in dubbelglas monteren

Kattenluik plaatsen in geïsoleerde dubbelglas schuifdeur

Ik ben op zoek naar een glaszetter die in een geïsoleerde dubbelglas schuifdeur een kattenluik kan plaatsen. Het glas is 93 cm breed en 209 cm hoog.

Leveren en plaatsen van dubbelglas met kattenluik

Ik zoek een glaszetter die in mijn woonkamer de grote ruit (dubbelglas) kan vervangen door een ruit met een opening ten behoeve van een kattenluik. Het huidige raam is 230 bij 150 cm groot. Het werk moet plaatsvinden op de begane grond.

Kattenluik in dubbelglas monteren

Aanbrengen van een kattenluik in dubbelglas.

Kattenluik in dubbelglas maken

Graag wil ik een kattenluik in dubbelglas laten plaatsten. Afmetingen ruit: 186x36 Graag hoor ik wat de kosten zijn voor de ruit, het luikje en het plaatsen.

Kattenluik in dubbelglas plaatsen

Kattenluik door dubbelglas plaatsen van deur raam is 72 x 62

Dubbelglas met gat voor kattenluik leveren en plaatsen

Ik wil dubbelglas HR++ vervangen in een draai-kiepraam met daarin een opening voor een kattenluik. Graag ook glaslatten vervangen. Raam hoeft niet geschilderd te worden. Afmeting glas 0,8 x 0,6 meter.

Kattenluik plaatsen

Ik wil graag een kattenluik in dubbelglas. Het raam is 69 x 213 cm. Kattenluik schaf ik zelf aan.

Kattenluik in dubbelglas

Ik wil een kattenluik in dubbelglas laten zetten, zonder het te hoeven vervangen door enkel glas. Het gaat om een raam van 50 bij 90 cm, waar een "al gekocht" kattenluik in geplaatst moet worden. Het kattenluik is van het merk Sureflap. Speciaal voor dubbelglas. Het raam is vrij toegankelijk en zit ongeveer een meter vanaf de grond.

Kattenluik plaatsen

Wij zouden graag een kattenluik laten plaatsen in dubbelglas. Met de mogelijkheid om de oude situatie over een tijdje weer te herstellen (bewaren oude glas en mogelijk terugzet service). Het glas is 95x89 cm. Hartelijk dank voor uw offerte.