Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Kasten in elkaar zetten en plaatsen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende klusbedrijven uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één klusbedrijf of meerdere klusbedrijven bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: kasten in elkaar zetten en plaatsen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze klusbedrijven u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw klusbedrijf!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klusbedrijven in uw regio.

Voor een klusbedrijf, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: kasten in elkaar zetten en plaatsen

Kasten in elkaar zetten

In elkaar zetten van 3 gamma zweefdeurkasten en commode Indien mogelijk ook bezorgen. Graag zsm

Kasten in elkaar zetten

Ik wil een 3 kledingkasten in elkaar laten zetten.

Kasten in elkaar zetten en plaatsen

Gaat om een schuifmaat kast delta of alpha met enkel legplanken. Dus vrij veel planken. Afmeting is ongeveer 2 x 2.20 x 0.60 m. Inclusief leveren van de kast.

Kledingkasten laten monteren

Op 15 augustus ben ik verhuisd. Heb allerlei kasten die in elkaar gezet moeten worden. Ik wil vanaf 16 augustus deze in elkaar laten zetten. Het betreft een - keukenkast (h - 240 cm, b - 200 cm), - 3 slaapkamerkasten (van verschillende lengtes, b-370, b-300, b180, h-240cm), - 4 nachtkastjes (b-40 en 60, h-70) en - 2 badkamerkastjes (b-90, h-80). Ik en mijn zoon (18 jr) kunnen ook meehelpen. De slaapkamerkasten zijn te vergelijken met IKEA PAX kasten, zelfde concept. Grote kasten hebben allemaal verlichting. Graag iemand met eigen gereedschap. Ik schat in dat we hele dag (8-9 uur) bezig zijn met 3 personen. Ik zoek dus 1 persoon. Ik heb zelf ook gereedschap. Ik kan later tekeningen geven. We willen 't zo snel mogelijk gedaan hebben.

Kasten monteren

Ik wil graag twee Gamma-kasten laten monteren: 1 x de kast Kim 201*97*50 cm en 1 x de kast Kim 201*146*50 cm. De kasten heb ik nog niet gekocht, ik zou graag eerste weten wat het kost om ze in elkaar te laten zetten.

Kasten en bed in elkaar zetten

Materialen worden bezorgd binnen paar dagen. Het gaat om 1 persoons bed 140*200 en 2 nacht kastjes en een kleerkast.

Kast met schuifdeuren in elkaar zetten

Ik wil de onderstaande kast bij Praxis bestellen en thuis laten bezorgen. Graag een prijs voor montage van de kast let wel in beide kastdelen wil ik extra planken, totaal komen er 5 planken in de kast. Ik koop deze planken erbij. Type Zweefdeurkast Serie Napoli Hoogte 206 cm Breedte 150 cm Diepte 63 cm Kleur Wit -keuken-wonen/meubelen/kasten/zweefdeurkast-napoli-wit-2-deurs-150cmAantal deuren 2. 0

Stellages bezorgen en in elkaar zetten

Ik wil graag 3 kasten in elkaar laten zetten. De afmetingen van de kasten zijn 180 bij 90 bij 45 centimeter met een gewicht van 350 kg. De muur moet onbeschadigd blijven en ze moeten stevig staan. Wij zouden ook graag vervoeren willen hebben voor deze kasten omdat wij geen auto hebben hiervoor.

Kasten in elkaar zetten

Ik heb 2 draaideur kasten (201 x 97 x 50 cm) gekocht bij de Gamma en deze moeten in elkaar worden gezet. De kasten moeten in de bijkeuken komen. De kast heeft links een hanggedeelte met boven de roede een legplank. Het rechterdeel bestaat uit 4 legplanken met daaronder 2 lades. Graag ontvang ik een indicatie van de kosten.

Kasten demonteren en monteren

In verband met het plaatsen van nieuw behang en vloerbedekking, graag offerte voor volgende opdracht: Kamer 1: 3 klerenkasten van 1 meter breed en 2,30 hoog demonteren en een na 2 dagen weer in elkaar zetten. Kamer 2: 1 klerenkast en 1 boeken kast van 1 meter breed en 2,30 meter hoog demonteren en na 2 dagen weer in elkaar zetten. De reden hiervoor is omdat wij behang en vloerbedekking gaan plaatsen.