Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Kasten in elkaar zetten? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende klusbedrijven uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één klusbedrijf of meerdere klusbedrijven bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: kasten in elkaar zetten. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze klusbedrijven u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw klusbedrijf!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klusbedrijven in uw regio.

Voor een klusbedrijf, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: kasten in elkaar zetten

Kasten in elkaar zetten

Hoeveel kost het om twee Alpha Wit/Lariks zweefdeur kasten in elkaar te zetten?

3 kasten in elkaar laten zetten

Ik wil graag 3 kasten in elkaar laten zetten. Het gaat om 2 kledingkasten, eentje is ongeveer 2 meter breed, de andere is een eenpersoons kledingkast van ik denk 1 meter breed. Daarnaast moet ook een schoenenkast in elkaar worden gezet, deze is ook ongeveer 1 meter breed. De klus graag voor 16 maart uitgevoerd hebben.

Rotzooi opruimen en afvoeren

Ik heb een hoop rommel op zolder die naar de afval moeten, o.a. dozen met rotsooi en een paar kasten die uit elkaar zijn gehaald. Ik heb ook een hoop dozen die bij elkaar gebundeld moeten worden.

Kasten in elkaar zetten

Ik wil graag 5 legkasten, die bij jullie te koop zijn, in elkaar laten zetten.

Montage kledingkasten, voorraadkast en stapelbed

Graag zou ik 2 kledingkasten een voorraadkast en een stapelbed in elkaar laten zetten. Deze heb ik al binnen. De kasten zijn inclusief handleiding. Het bed is 90 bij 2 meter. De afmeting van de kasten zal ik via de mail toe sturen.

Kasten in elkaar zetten

In elkaar zetten van 3 gamma zweefdeurkasten en commode Indien mogelijk ook bezorgen. Graag zsm

Kasten in elkaar zetten

Ik wil een 3 kledingkasten in elkaar laten zetten.

Kasten in elkaar zetten en plaatsen

Gaat om een schuifmaat kast delta of alpha met enkel legplanken. Dus vrij veel planken. Afmeting is ongeveer 2 x 2.20 x 0.60 m. Inclusief leveren van de kast.

Kledingkasten laten monteren

Op 15 augustus ben ik verhuisd. Heb allerlei kasten die in elkaar gezet moeten worden. Ik wil vanaf 16 augustus deze in elkaar laten zetten. Het betreft een - keukenkast (h - 240 cm, b - 200 cm), - 3 slaapkamerkasten (van verschillende lengtes, b-370, b-300, b180, h-240cm), - 4 nachtkastjes (b-40 en 60, h-70) en - 2 badkamerkastjes (b-90, h-80). Ik en mijn zoon (18 jr) kunnen ook meehelpen. De slaapkamerkasten zijn te vergelijken met IKEA PAX kasten, zelfde concept. Grote kasten hebben allemaal verlichting. Graag iemand met eigen gereedschap. Ik schat in dat we hele dag (8-9 uur) bezig zijn met 3 personen. Ik zoek dus 1 persoon. Ik heb zelf ook gereedschap. Ik kan later tekeningen geven. We willen 't zo snel mogelijk gedaan hebben.

Kasten monteren

Ik wil graag twee Gamma-kasten laten monteren: 1 x de kast Kim 201*97*50 cm en 1 x de kast Kim 201*146*50 cm. De kasten heb ik nog niet gekocht, ik zou graag eerste weten wat het kost om ze in elkaar te laten zetten.