Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Kast monteren? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende klusbedrijven uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één klusbedrijf of meerdere klusbedrijven bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: kast monteren. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze klusbedrijven u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw klusbedrijf!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klusbedrijven in uw regio.

Voor een klusbedrijf, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: kast monteren

IKEA kast aanpassen en monteren

Wij willen 2 Ikea kasten laten monteren: 1 van 4 meter lang en 2,36 meter hoog. En 1 van 3 meter lang en 2,36 meter hoog. Hoogte van het plafond is 2. 55 meter. De vrije ruimte dient strak opgevuld te worden in dezelfde kleur als de deuren van de kasten. De 3 meter kast komt 6-8 cm los van de muur in verband met een een schuifdeur die erachter moet verdwijnen. Deze kast dient toch zeer stabiel en volledig onzichtbaar aan achtermuur en evt plafond bevestigd te worden. Het plafond is verlaagd met een houten profiel en met stucwerk dus heeft weinig draagvermogen.

Kast monteren, behangen en lamellen ophangen

Kast monteren ( 2.50 x 2.01), behangen van een muur van 2.50 x 2.00 meter en lamellen ophangen ( 4 meter lang en 1.94 breed).

Schuifdeurkast inmeten en monteren

Ik wil in een berging een 3-deurs schuifdeurkast gaan plaatsen. Ik wil een vakman vragen om de kast hier in te meten en na de levering ook te monteren. Ik ontvang graag vooraf uw prijsopgave.

Lundia maatwerkkast inmeten en monteren

We overwegen een Lundia maatwerkkast te kopen (nu in de aanbieding). Het gaat om een kast van ongeveer 319cm breed, 65cm diep en 263cm hoog (zie ook bijlage voor een benadering van wat het zou worden). Deze kast willen we dan waarschijnlijk nog laten inmeten om zeker te weten dat alles past (bij voorkeur in de week van 4 december) en later als de kast is geleverd ook laten monteren.

Garderobe kast in elkaar zetten

Ik heb een garderobe kast bij Gamma gekocht, ben benieuwd wat het kost om deze te le laten monteren De kast heeft zweefdeuren en is 200 breed, 65 diep en 222 hoog

Kast monteren

Kim 2 deurkast in elkaar zetten. Afmetingen zijn 97 x 50 x 201 cm. Materialen heb ik al.

Kledingkast monteren van GAMMA

Ik wil een kledingkast die ik ga kopen bij gamma laten monteren. Een kast met twee schuifdeuren. De kast met twee keer een hanggedeelte en erboven een plank om kleding op te leggen. Wat kost het om de kast te laten monteren?

Wasemkap ophangen en andere montageklussen

Ik zoek een vakman voor een paar klussen in mijn woning. Ik wil een wasemkap laten ophangen en eventueel een achterwand voor een kast laten monteren. Ook wil ik een railset voor plankendragers laten monteren. De 1e klus is het belangrijkst, die laat ik graag snel verzorgen. Voor het overige werk is er geen haast bij. Ik heb geen email, daarom graag even bellen voor een afspraak. Het opgegeven email-adres is van de Praxis waar ik geholpen ben met het plaatsen van deze aanvraag.

Kast en nachtkastjes monteren

Product nummer 511560 1x product nummer 511564 2x

Diverse montageklussen in huis

Ik wil een aantal montageklussen laten uitvoeren: het gaat om het ophangen van een televisie en 4 boekenplanken, monteren van een IKEA-kast, monteren van 2 rolgordijnen en ophangen van een lamp. Ik hoor graag vooraf wat hiervoor uw prijsindicatie is.

Partners

Partners van Casius