Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Kabels wegwerken (frezen kabelgoot stuccen) stopcontacten verplaatsen meterkast vernieuwen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende klusbedrijven uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één klusbedrijf of meerdere klusbedrijven bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: kabels wegwerken (frezen kabelgoot stuccen) stopcontacten verplaatsen meterkast vernieuwen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze klusbedrijven u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw klusbedrijf!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klusbedrijven in uw regio.

Voor een klusbedrijf, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: kabels wegwerken (frezen kabelgoot stuccen) stopcontacten verplaatsen meterkast vernieuwen

Kabels bij een TV-meubel wegwerken

Offerte gevraagd voor een kabelgoot in een beton wand welk HDMI, UTP, COAX kan herbergen tussen een zwevend tv meubel en aan de wand opgehangen tv. De goot moet +/- 50 centimeter overbruggen in de wand tussen het meubel en de tv. In de bijlage een voorbeeld van het verwachte resultaat.

TV-kabels in de muur wegwerken

Kunt u voor mij de kabels in de muur frezen voor de tv die hangt aan de muur?

Wegwerken van kabels

Graag willen wij kabels laten wegwerken, door bijvoorbeeld kabelgoten en het installeren van nieuwe

Kabels wegwerken (frezen, kabelgoot, stuccen), stopcontacten verplaatsen, meterkast vernieuwen

We hebben na aankoop van een huis een aantal klussen: ELEKTRA: 1) Het onzichtbaar wegwerken van kabels voor TV en Audio in de woonkamer. (Kabelgoten infrezen? ) 2) Het verplaatsen van stopcontacten van heuphoogte naar beneden. 3) Het vernieuwen van stoppenkast (met nog oude stoppen) naar een moderne 4) Het weghalen van een stopcontacten hoog op de muur, dichtmaken en glad afwerken 5) Muren verfklaar (glad gestuct) opleveren WATER 6) Weghalen van enkele wastafels op de 1e verdieping, veilig afdoppen en muur verfklaar opleveren Ivm planning en verhuizing graag zsm op of na 11 dec starten.

Sleuf frezen in betonnen muur

Ik wil graag mijn tv kabels wegwerken in een muur. Daarvoor wil ik een sleuf laten frezen in de woonkamer van ongeveer 1,5 meter verticaal. De buis moet ook breed genoeg zijn voor stekkers. De sleuf moet daarna ook weer gestut worden. Verder gaat het om een nieuwbouwwoning.

TV op laten hangen

Ik wil graag een 49 inch LED TV ophangen met een muurbeugel die ik er bij heb. Ook een bijbehorende soundbar ophangen. En de kabels wegwerken met een kabelgoot bv. Graag ontvang ik prijsopgave.

Kabels wegwerken

Kabels laten wegwerken

Klussen in het huis

Ik wil graag een hanghaard ophangen en kabels wegwerken van de haard en televisie. Kabelbuizen zijn al in huis. Ik heb een hanghaard van Gamma gekocht.

TV-kabels in de muur wegwerken

Onze nieuwbouwwoning is ongeveer 1 jaar geleden opgeleverd. Wij willen in de woonkamermuur die aan de garage grenst enkele TV-kabels laten wegwerken. Ik denk dat het om een betonnen muur gaat. Na het frezen van de sleuven en wegwerken van de kabels moet de muur weer netjes worden afgewerkt. Wij ontvangen hiervoor graag uw prijsindicatie.

TV ophangen en kabels wegwerken

In ons eerste koophuis wil ik graag de tv ophangen en daarbij de kabels onzichtbaar maken in de wand. Het betreft hier een sleuf in de muur frezen met een PVC buis van ongeveer 5-10 cm, met COAX kabel, optische kabel, 4x HDMI-kabels, LAN-kabel en stroomkabel erin. De op te hangen televisie is een LG Oled van 55 inch. De beugel om tv aan de muur te bevestigen is aanwezig. Overig materiaal heb ik niet in mijn bezit. Graag volledige afwerking, aansluiten van de apparatuur doen we zelf. Meer informatie vindt u hieronder: Quick guide: - Frees een sleuf in muur, plafond of vloer; - Leg de PVC buis met kabels erin; - Vul de sleuf op met een vulmiddel; - Werk na het drogen af met Alabastine Voorstrijk Vlekken en latex.