Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Isoleren van de zolder en het leggen van laminaat? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende klusbedrijven uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één klusbedrijf of meerdere klusbedrijven bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: isoleren van de zolder en het leggen van laminaat. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze klusbedrijven u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw klusbedrijf!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klusbedrijven in uw regio.

Voor een klusbedrijf, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: isoleren van de zolder en het leggen van laminaat

Zolder renoveren

Bestaande open zolder. Wordt tienerkamer. afmeting ca 11x13 m. Tussenwanden met drie deuren plaatsen en een deel ook afdekken met stevig plafond waarop geslapen kan worden. Nu ligt er laminaatvloer, die zal er tijdelijk uit moeten en dan weer opnieuw leggen. Schilderwerk in nok. In welke stijl heb je interesse? Modern Wat moet er gebeuren? Isoleren, vloer leggen, schilderen, gyprocwerken

Klussen in huis

Ik wil mijn zolder verbouwen (ik weet niet hoe groot het is). Ik wil 1 dakraam repareren, muren stucen, isoleren en wat schilderwerk laten doen. Ik ben benieuwd naar wat dit kost en ik ontvang graag een offerte.

Isoleren gehele zolder en wandje afmaken

Zolder is door een zelfgemaakt muurtje opgedeeld. Dit muurtje is door vorige bewoner niet afgemaakt. Muurtje moet afgemaakt worden: elektra zit op dit moment op de balken gemonteerd waardoor de muur niet afgemaakt kan worden met gipsplaat. De elektra moet dus in het muurtje komen enz en de muur moet met gipsplaten worden afgemaakt. Op dit moment is er 1 elektrapunt waar 2 lampen op zitten, ik wil graag de 2 lampen apart aan kunnen zetten. En de zolder isoleren tussen de bestaande balken. Betreft tussen de 30 a 35 m2.

Isoleren van de zolder en het leggen van laminaat

Zolderisolatie en woon klaar maken zolderverdieping. Er moet ongeveer 60 m2 aan de binnenkant worden geïsoleerd. Verder wil ik graag wat meer verlichting op zolder en een bergingsruimte. Ook zal er een gat moeten worden gedicht van een oude trap en een laminaat worden gelegd voor 60 m2, de vloer koop ik zelf.

Onderhoud aan 4 appartementen

Voor onze VVE willen wij graag een offerte aanvragen voor onderhoud aan onze appartementen. Het gaat om 4 appartementen in Amsterdam. De werkzaamheden: 4x Glas-in-lood vervanger door HR++ voorgevel 3x Glas achtergevel vervangen met HR++ 4x Verven houtwerk voorgevel (steiger vereist) 1x Buitenkozijnen bovenste verdieping vervangen Dak reparatie (nok + dakpannen) combineren met het isoleren van het dak op zolder verdieping Platte dak repareren en isoleren Voor details maak ik graag een afspraak om onze wensen door te nemen.

De zolder laten isoleren

Wij willen ons schuine houten zolder dak laten isoleren. De zolder is opgedeeld in twee ruimtes. Voorzolder en kamer. Aan 1 kant is een grote dakkapel geplaatst( loopt overin beide ruimtes). De zolder is ongeveer 6x6

Geluidsdicht isoleren van gipsplaten muurtje

Ik wil de gipsplaten muren op zolder geluidsdicht laten isoleren. Het gaat om de muur (circa 10 meter) tussen twee slaapkamers. Deze moet aan de ene kant losgeschroefd worden, isolatie materiaal plaatsen en dan weer vastschroeven. Verder wil ik er stucwerk overheen en ook wat lege ruimtes opvullen langs de muur. Er zit ook nog een stopcontact en lichtknop in de weg die waarschijnlijk iets verplaatst moeten worden. Het is eigenlijk een spoed klus, dus er kan per direct worden gestart.

Klussen laten uitvoeren

Ik wil 2 klussen laten uitvoeren. Ik woon in een huis gebouwd in 1974, het betreft een tussenwoning. Aan 1 kant hebben wij last van veel contactgeluiden die ons storen. Wij willen graag de wand aan 1 kant van de woonkamer goed isoleren. Verder hebben wij op zolder al kunststof kozijnen. Deze willen wij ook bij de 3 slaapkamers boven en de benedenverdieping inclusief hr++ glas.

Diverse timmerwerkzaamheden binnenshuis

Ik wil graag een nieuwe deur + kozijn van slaapkamer naar dakterras (kleine deur), het gaat om de vervanging van het huidige houten kozijn. Dan wil ik graag de zolderwanden isoleren (warmte + geluid) en aftimmeren (ongeveer 40 m2), daarna het maken van een scheidingswand - met ingebouwde kastruimte op deze zolder, zodat er aan straatkant een berging ontstaat en aan andere kant een slaapkamer. U kunt het zien als een soort van vliering met een deur.

Dakraam plaatsen

Bestaand klein dakraampje vervangen voor een Velux GGL CK02 dakraam van 55 x 78 centimeter. Het afvoeren van het oude raam doe ik zelf. Dakraam in prijs in berekenen, want ik kan zelf ook alles inkopen maar wellicht je het goedkoper kunt. Montage 1e week november, ik ga dan de gehele zolder isoleren.