Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Isoleren van wanden en dak van garage? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende klusbedrijven uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één klusbedrijf of meerdere klusbedrijven bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: isoleren van wanden en dak van garage. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze klusbedrijven u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw klusbedrijf!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klusbedrijven in uw regio.

Voor een klusbedrijf, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: isoleren van wanden en dak van garage

Isoleren wanden

We willen graag onze bijkeuken-muur aanpakken. We willen graag een halfsteensmuur die naar buiten toe staat laten isoleren in de binnenkant. Als afwerking willen we deze muur voorzien van beplating waarover je zou kunnen behangen met glasvezel behang of sauzen. Gaat om 14 m2 Woning gebouwd in jaren 60. De buitenmuur is grotendeels heeft wat vocht doorslag plekken laag bij de vloer. Mogelijk moet de achtermuur ook worden geïsoleerd, of met iets anders wat aangepast worden. Het gaat om 4 m2. Liever alles niet te dik maken om zo de ruimte niet teveel te verkleinen.

Isoleren van wanden en dak van garage

Betreft een enkelwandig garage aan huis. De wanden en dak dienen geïsoleerd te worden. De garage is gemetseld van ongeveer 6 x 3. Het dakoppervlak is dan ongeveer 18m2.

Het tegen geluid isoleren van mijn wanden

Onze woning komt uit 1936 en is zeer gehorig. We horen bijv altijd de buurman praten, hoesten en tv kijken. We hopen op een goede geluidsisolatie van de wand. Het gaat om een wand van ongeveer 30 m2. Er zitten wel een aantal CV buizen tegen de muur aan ik weet niet of dit een probleem is bij plaatsing van een voorzetwand?

Van binnenuit naisoleren appartement en gipswanden zetten

Isoleren van een gestript appartement. Totale oppervlakte 60 m2 x 2,5 m hoog. Gaat om aanbrengen stijl en regelwerk. Aanbrengen isolatie en het sluiten van de wanden met gipsplaten. We hebben al een elektricien die de contactdozen en elektraleidingen zal voorbereiden. Stucwerk is van later zorg.

Wanden geluid isoleren

Graag laat ik een ruimte van circa 3 x 3 m met 1 schuine wand tegen geluid isoleren. Graag zou ik advies van de vakman ontvangen over het best te gebruiken isolatiemateriaal.

Thermisch isoleren van plafond en vloer en mogelijk wanden

Ik ben opzoek naar een isolatie oplossing om zowel, kou en ongedierte op te lossen. Het huis is uit 1920, enkelsteens. Ik woon op de eerste en tweede verdieping. (Straatniveau is winkel). Mijn huis is koud en vochtig. Ook heb ik veel last van ongedierte tussen de muren en vloeren. Graag wil ik meer informatie over de mogelijkheden. Ik las op internet dat cellulose zowel kou als ongedierte oplost. Is dit een mogelijkheid? Het vloeroppervlak is ongeveer 50 m2. Ik denk dat de ruimte tussen plafond ongeveer 10 cm is. Het is een oud houten huis. Isoleren wil ik op 2 verdiepingen, zowel vloer als plafond. Ik weet niet of het ook mogelijk is om de wanden te isoleren? De wanden zijn gestuct.

Isoleren veranda

Graag laat ik de wanden van mijn veranda isoleren met Giblok. Het gaat om ongeveer 8 m2.

Thermisch isoleren van hal en keuken

We willen de binnenzijde van de gevel thermisch isoleren met dunne platen. De gevel is al aan de buitenzijde geïnjecteerd, opnieuw gevoegd en geïmpregneerd. Het gaat om twee ruimtes: hal en keuken. De platen moeten doorlopen tot in de kruipruimte, dus de houten ondervloer moet een stukje ingezaagd worden. De radiator onder het grote raam in de keuken moet verwijderd en weer opgehangen worden. Afwerking van de wanden graag met gipsplaat en daarna glad afwerken. Sauzen kunnen we zelf. De bovenvloer zal ongeveer 13m2 zijn in totaal ongeveer 20m2. Groot raam en deuren gaan ervanaf.

Koelcellen isoleren

Het gaat om bestaande koelcellen die al eerder zijn behandeld met PUR op de wanden en het plafond. Zowel plafond als wanden moeten opnieuw gespoten worden met PUR De oppervlakte beslaat ca 480 m2 voor beide/totaal.

Wanden pand thermisch isoleren

Betreft gevelisolatie aan de binnenkant met pir platen. Het muurvlak is 3,50 m x 3,40 m. Er is nog geen isolatie aanwezig. Het is een pand uit 1903. Het is uiteindelijk de bedoeling dat we energielebel A te krijgen, daarvoor moet er 12 cm isolatie materiaal komen en een rd van minimaal 3. Graag zou ik het daarna weer netjes afgestuct willen hebben. Er zit nu een halve schoorsteen, deze kunnen wij zelf wegslopen.