Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Het isoleren van een plafond door middel van een zwevend plafond? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende klusbedrijven uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één klusbedrijf of meerdere klusbedrijven bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: het isoleren van een plafond door middel van een zwevend plafond. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze klusbedrijven u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw klusbedrijf!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klusbedrijven in uw regio.

Voor een klusbedrijf, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: het isoleren van een plafond door middel van een zwevend plafond

Plafond verlagen en isoleren

Ik wil graag mijn plafond laten verlagen en akoestisch isoleren tegen geluid bovenverdieping. Het gaat om de begane grond. De totale oppervlakte is 65 m2. De hoogte tot het plafond is 3,30 m. Aan de voorzijde rijken de ramen bijna tot het plafond, daar moet rekening mee worden gehouden met een zwevend plafond. Graag daarna het plafond gestuced afwerken. De verwarmingsbuizen gaan het plafond in, deze moeten worden doorgetrokken.

Plafond isoleren

We willen graag onze plafonds laten isoleren. We hebben nu een houten plafond en we hebben geluidsoverlast van de bovenburen. Gaat om contact geluiden. Betreft een slaapkamer deze is 12 m2. Misschien aansluitende gang en keuken erbij. De oppervlakte daarvan is 7,5 m2 en 12 m2. Het is allemaal gelegen op de begane grond. Graag advies over wat voor soort isolatie en of inspuiten de beste optie is of dat daarvoor het gehele plafond moet worden verlaagd.

Het isoleren van een plafond door middel van een zwevend plafond

Wij zijn bezig met de aankoop van aan appartement op de begane grond in een pand uit 1904 van drie verdiepingen in Utrecht. Nu liepen we gisteren tijdens de bouwtechnische keuring door de woning heen. Dit keer waren de bovenburen thuis. Alles kraakte en kloste en een normaal gesprek werd al door het geluidsoverlast gehinderd. Dat moet uiteraard worden verholpen! Wie kan ons helpen? Ik ontvang graag een offerte voor een zwevend plafond (of een andere ingreep waarmee we het geluid het beste kunnen blokkeren). Totaal oppervlakte is: 53 m2 Ik kan indien gewenst een plattegrond sturen.

Isoleren plafond en afwerken met stucwerk

We willen graag plafonds isoleren. En daarna opnieuw afgewerkt hebben met een stuc laag. Benedenverdieping ongeveer 50 m2. boven verdieping ook 50 m2. Glad pleisterwerk afwerken plafond

Het tegen geluidsoverlast isoleren van het plafond

Het is de bedoeling 25 m2 plafond te verwijderen, balken verstevigen met.andreaskruis indien nodig, isolatie en gipsplaten aanbrengen. 12 m2 isoleren achter sierplafond, plafond te behouden. Het gaat om een geluidsoverlast situatie, graag laten wij een vakman langs te komen om te kijken of dit op de juiste manier op gang is gekomen.

Het isoleren van het plafond tegen geluidsoverlast

Geluidsoverlast van bovenburen. Jaren 30 woning. Het gaat vooral om de plafonds, ik had gelezen dat er een soort dubbel plafond gecreëerd kan worden. Maar ik laat mij graag adviseren door een vakman. Het gaat om een slaapkamers, woonkamer van ongeveer 70 m2.

Thermisch isoleren van plafond en vloer en mogelijk wanden

Ik ben opzoek naar een isolatie oplossing om zowel, kou en ongedierte op te lossen. Het huis is uit 1920, enkelsteens. Ik woon op de eerste en tweede verdieping. (Straatniveau is winkel). Mijn huis is koud en vochtig. Ook heb ik veel last van ongedierte tussen de muren en vloeren. Graag wil ik meer informatie over de mogelijkheden. Ik las op internet dat cellulose zowel kou als ongedierte oplost. Is dit een mogelijkheid? Het vloeroppervlak is ongeveer 50 m2. Ik denk dat de ruimte tussen plafond ongeveer 10 cm is. Het is een oud houten huis. Isoleren wil ik op 2 verdiepingen, zowel vloer als plafond. Ik weet niet of het ook mogelijk is om de wanden te isoleren? De wanden zijn gestuct.

Muren isoleren

De slaapkamer (enkelsteens) moet geïsoleerd worden. Bestaande isolatie moet geplaatst/vervangen worden, met voorzet gipsplaat. Zowel thermisch als tegen geluid. Daarna herstel plafond/vloer indien noodzakelijk. Buitenmuren aan de binnenkant isoleren, gaat ongeveer om 20 m2.

Koelcellen isoleren

Het gaat om bestaande koelcellen die al eerder zijn behandeld met PUR op de wanden en het plafond. Zowel plafond als wanden moeten opnieuw gespoten worden met PUR De oppervlakte beslaat ca 480 m2 voor beide/totaal.

Badkamer isoleren

Gaat om een badkamer met 3 buitenmuren en het plafond is het dak. Dus rondom isoleren, badkamer is ongeveer 2500 x 4000 en ruim 3 meter hoog. Ik laat mij graag adviseren.