Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Het isoleren van een pand uit 1900 om RC 3 5 te bereiken? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende klusbedrijven uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één klusbedrijf of meerdere klusbedrijven bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: het isoleren van een pand uit 1900 om RC 3 5 te bereiken. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze klusbedrijven u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw klusbedrijf!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klusbedrijven in uw regio.

Voor een klusbedrijf, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: het isoleren van een pand uit 1900 om RC 3 5 te bereiken

Het isoleren van een pand uit 1900 om RC 3.5 te bereiken

Pand uit 1900, steunsmuur, binnenkant inmiddels met kalkmortel vlak laten maken, dient ademend geïsoleerd te worden, minimaal Rcwaarde 3,5. Ca. 280 m2. Gezien de oppervlakte zoeken we juiste isolatie tegen een goede prijs. Daarnaast dakisolatie gewenst. Ook grote oppervlakte. Wij hebben de volgende opties: Gutex kan, afstucen of Isovlok met voorzetwanden inspuiten Graag nodig ik u uit om de situatie in te schatten.

Wanden pand thermisch isoleren

Betreft gevelisolatie aan de binnenkant met pir platen. Het muurvlak is 3,50 m x 3,40 m. Er is nog geen isolatie aanwezig. Het is een pand uit 1903. Het is uiteindelijk de bedoeling dat we energielebel A te krijgen, daarvoor moet er 12 cm isolatie materiaal komen en een rd van minimaal 3. Graag zou ik het daarna weer netjes afgestuct willen hebben. Er zit nu een halve schoorsteen, deze kunnen wij zelf wegslopen.

Plafonds van meerdere verdiepingen isoleren

Het te isoleren pand betreft een jaren 30 woning. De plafonds tussen de verschillende verdiepingen (twee) dienen te worden geïsoleerd. Het gaat ongeveer om 100 m2 te isoleren. Dikte van de vloer is tussen de 20-22 cm. Er zullen 20 spots aanwezig zijn. We zijn bezig met een totale renovatie. De plafonds worden van gipsplaten. Wat voor isolatie geschikt is krijg ik graag advies over. Ik heb meerdere vragen en zou graag in contact komen.

GROTE RENOVATIE/VERBOUWING MONUMENTENPAND

Grote renovatie/verbouwing monumentenpand. Voor geinteresseerden zijn er tekeningen, een bouwkundig rapport en een begrotingsformulier op te vragen. Bezoek aan pand is uiteraard ook mogelijk. Begane grond, eerste verdieping en zolderverdieping(welke ingericht moet worden als 2 slaapkamers). Vloeroppervlak ongeveer 230m2. Betreft globaal: renovatie pannendak, plat dak, geheel isoleren, geisoleerde voorzetwanden, nieuwe betonvloer, stucwerk binnen, kozijnen renoveren en nieuwe kozijnen, installaties volledig, badkamers, keuken, schilderwerk, etc. Zitten nu in de vergunningprocedure, dus start werkzaamheden is pas begin 2011.