Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Het isoleren tegen geluid van de woning? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende klusbedrijven uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één klusbedrijf of meerdere klusbedrijven bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: het isoleren tegen geluid van de woning. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze klusbedrijven u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw klusbedrijf!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klusbedrijven in uw regio.

Voor een klusbedrijf, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: het isoleren tegen geluid van de woning

Het tegen geluid isoleren van mijn wanden

Onze woning komt uit 1936 en is zeer gehorig. We horen bijv altijd de buurman praten, hoesten en tv kijken. We hopen op een goede geluidsisolatie van de wand. Het gaat om een wand van ongeveer 30 m2. Er zitten wel een aantal CV buizen tegen de muur aan ik weet niet of dit een probleem is bij plaatsing van een voorzetwand?

Isoleren geluid

Muur slaapkamer grenst aan badkamer van de buren. Leidingen wastafel zitten in de muur. Dit maakt een suizend geluid bij openzetten van de kraan. Wat is het doel van de muurisolatie? Geluid isoleren Hoe moet de isolatie en afwerking geplaatst worden? Geen voorkeur, graag advies van de vakman

Het isoleren tegen geluid van de woning

Jaren 30 woning. Hoor in mijn woning letterlijk wat de buren tegen elkaar zeggen. praatgeluid lijkt door muur heen te komen. Het gaat om een woning, Wil graag advies wat ik hieraan kan doen, wat de effecten zijn, wat de kosten zijn, op welk termijn het kan plaats vinden. Het gaat om de woonkamer en de slaapkamer, woonkamer 7.30 x 2.70, slaapkamer 3.22 x 2.23. Graag zie ik beide ruimtes apart

Het isoleren tegen geluid van slaapkamer

Voor onze slaapkamer zijn we op zoek naar geluid isolatie onze slaapkamer is gelegen schuin boven de achtertuin van de buren, die wel van een feestje houden. Aangezien het een schuin pannendak is klinkt dit nogal door. Hopelijk kan iemand ons een mooie oplossing bieden. Alvast bedankt. De schuine dakpannen wand is ongeveer 5 x 2.5. Hier zitten twee dakramen in. Graag nodig ik een vakman uit die de situatie kan inschatten en een oplossing aanbied.

Wanden geluid isoleren

Graag laat ik een ruimte van circa 3 x 3 m met 1 schuine wand tegen geluid isoleren. Graag zou ik advies van de vakman ontvangen over het best te gebruiken isolatiemateriaal.

Het isoleren tegen geluid van een slaapkamer

In de slaapkamer krijg ik geluidsoverlast van de badkamer die ernaast ligt (beide trilling van de water pijpen en geluid van de douche). Het is een kale muur van 7 m².

Het isoleren tegen geluid van mijn appartement

Ik woon in een appartement uit 1962. In het appartement is een ruimte die het vroegere rookkanaal voor de openhaard was. Ik heb geluidsoverlast van mijn buren. Ik hoor ze praten, lachen, gapen en hoor ze bewegen in hun woning. Als zij bezoek hebben zit ik in de herrie. Aan de andere kant is er ook herrie maar mogelijk is de holle ruimte de grootste boosdoener. Ik wil deze laten dichtmaken. Ik wil graag een specialist die wil meekijken hoe ik de woning kan isoleren. Het gaat om een totaaloppervlakte van 59m2. Het is voornamelijk de bedoeling dat de openhaard op te vullen / isoleren. 11m lengte x 3m hoogte.

Muren isoleren

De slaapkamer (enkelsteens) moet geïsoleerd worden. Bestaande isolatie moet geplaatst/vervangen worden, met voorzet gipsplaat. Zowel thermisch als tegen geluid. Daarna herstel plafond/vloer indien noodzakelijk. Buitenmuren aan de binnenkant isoleren, gaat ongeveer om 20 m2.

Het isoleren van een kleine wand tegen geluid

Ik zoek een isolatiespecialist die een kleine wand in een woning kan isoleren. Het gaat om 270 bij 260 cm wat tegen geluid geïsoleerd dient te worden. Eventueel zou daarnaast nog klein overig isolatiewerk gerealiseerd moeten worden.

Een garage isoleren tegen geluid

Ik zoek een isolatiespecialist die een garage aan een hoekwoning kan isoleren tegen geluid. Het betreft een garage aan een hoekwoning vast van 17,7 m². Wij willen isoleren in verband met het plaatsen van een wasmachine / droger. Het betreft een nieuwbouwwoning die over een jaar word opgeleverd.

Partners

Partners van Casius