Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Isolatie plaatsen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende klusbedrijven uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één klusbedrijf of meerdere klusbedrijven bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: isolatie plaatsen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze klusbedrijven u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw klusbedrijf!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klusbedrijven in uw regio.

Voor een klusbedrijf, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: isolatie plaatsen

Plafonds verlagen van nieuwbouwwoning

Het verlagen van het plafond van de gehele begane grond van een nieuwbouwwoning. Woonkamer + Gang + Toilet ongeveer 60m2. Badkamer plafond verlagen ongeveer 5m2. Plafond verlagen t.b.v. plaatsen inbouw spotjes. Zolderplafond V-dak vlak maken gelijk aan plafond dakkapel met inbouwspotjes. Dit is ongeveer 10m2. Moet er ook isolatie geplaatst worden? Nee In welk type gebouw moeten de werken uitgevoerd worden? Nieuwbouwproject

Scheidingswand laten plaatsen

Ik wil op zolder een scheidingswand laten plaatsen. Er is aan een kant een dakkapel en de andere kant is schuin. Aan de want komt een schuifdeur. De want heeft een lengte van 7 meter. Ik wil ook dat er op sommige stukken achterhoudt wordt gebruikt zodat makkelijk wat kan ophangen eentje muur. Ik wil in de muur 1 stopcontact en een schakelaar voor het ligt. In het plafond wil ik vier lichtpunten hebben voor verlichting. Moet er ook isolatie geplaatst worden? Ja, tegen geluid van aanpalende kamers / gebouwen In welk type gebouw moeten de werken uitgevoerd worden? Gebouw in gebruik / afgewerkte ruimtes

isolatie plaatsen

isoeasy van de Praxis plaatsen. Het gaat om circa 15 pakken. Op de zolder.

Binnenwand plaatsen

Ik heb een nieuwe woning gekocht met een ruime kamer op de beneden verdieping, die we graag met een binnenwand willen scheiden (3,38 x 2,4 meter). Ruimte was oorspronkelijk al geschikt om 2 kamers van te maken, deuren zitten er al. Het hoeft geen permanente muur te zijn, tijdelijke bestaande uit houten frame is prima. Er zit 1 wandcontactdoos die verplaatst moet worden. Aan één zijde moet rekening gehouden worden dat de muur goed moet aansluiten met vensterbank en raamkozijn, waarvoor wat extra maatwerk nodig zal zijn. In de wand zelf hoeven geen wandcontactdozen geplaatst te worden en deze hoeft ook geen voorwerpen te kunnen dragen. Wat betreft isolatie (geluid en warmte) hoeft alleen het hoognodige. We willen de muur graag wit verven, dus we zoeken naar materiaal waarbij dit mogelijk is. Tenslotte ligt er momenteel een laminaat vloer, indien mogelijk willen we deze laten liggen en de muur hierop monteren. Hierover laten wij ons graag adviseren. Heb wat foto's van de ruimte bijgevoegd, en tevens de plattegrond waarin de rode lijn de nieuwe muur moet voorstellen. We krijgen de sleutel 4 januari, zouden het muurtje graag op die dag of 5 januari laten plaatsen.

Geluidsdicht isoleren van gipsplaten muurtje

Ik wil de gipsplaten muren op zolder geluidsdicht laten isoleren. Het gaat om de muur (circa 10 meter) tussen twee slaapkamers. Deze moet aan de ene kant losgeschroefd worden, isolatie materiaal plaatsen en dan weer vastschroeven. Verder wil ik er stucwerk overheen en ook wat lege ruimtes opvullen langs de muur. Er zit ook nog een stopcontact en lichtknop in de weg die waarschijnlijk iets verplaatst moeten worden. Het is eigenlijk een spoed klus, dus er kan per direct worden gestart.

Plaatsen van een geïsoleerd verlaagd plafond

Ik zoek een isolatie-/plafondspecialist die een verlaagd plafond kan realiseren. Dit verlaagde plafond moet met glaswol worden voorzien. Het gaat om 75 m2. Het verlaagde plafond moet van gipsplaten worden voorzien.

Tochtstrips plaatsen

Ik wil bij 3 a 4 kunststof kozijnen in mijn huis isolatie laten aanbrengen middels tochtband/strips en kit. Het gaat niet om de ramen zelf maar om de ruimte tussen de ramen en de wand. Er zitten al tochtstrips die niet meer goed zijn. Ook wil ik een spleet onder de voordeur laten isoleren middels eventueel een tochtborstel of tochtstrips etc.

Diverse kleinere klussen

Timmerman: Wasmachinekast maken in een oud kolenhok (op het balkon): - Vloer schoon en stevig. - Isolatie. - Nette deur, geldt alleen voor onderkant. Geen materialen aanwezig. Kasten nieuw zeil erin. Zeil aanwezig. 2 planken in 2 deze kasten maken. Planken niet aanwezig. Tussendeur onderkant passend op linten maken. Glasplaatje in keuken monteren. Glasplaat aanwezig. Elektricien: Lamp uit huiskamer in keuken plaatsen. Plafond decoratie op oude lamppunt plaatsen. Alle materialen aanwezig. Loodgieter: Verwarmingsradiator in keuken ophangen en aansluiten. Radiator aanwezig.

Prijsopgave vals plafond met inbouwspots

Onlangs hebben wij een nieuwbouwhuis gekocht in Rijnsburg. De oplevering van het huis vindt omstreeks september 2016 plaats. Op dit moment zijn wij een budget aan het samenstellen voor onze wensen. In ons budget willen wij een vals plafond opnemen met inbouwspots. Het betreft allereerst het plafond van de eerste woonlaag met een bruto-oppervlakte van 62 m2. Deze bruto-oppervlakte bestaat uit woonkamer, keuken en hal. In de oppervlakte is geen correctie meegenomen van muren, trap, toilet, meterkast, et cetera. Naar schatting willen we 18 inbouwspots plaatsen, verdeeld over de totale ruimte. Om de verlaging (en energieverbruik) te beperken zijn we op zoek naar LED spots. Er is geen isolatie nodig. Voorts willen we in de badkamer ook een vals plafond met inbouwspots. Onze schatting is 3 a 4 spots. De badkamer heeft een oppervlak van +/- 5 m2. De woonlagen hebben een hoogte van 260 cm. Op dit moment zijn wij op zoek naar een offerte/prijsopgave van een specialist om mee te nemen in ons budget. Bij een bevredigend resultaat staan wij ervoor open om in 2016 concrete plannen hiervoor op te maken. Wij verzoeken u vriendelijk een prijsopgave op papier (elekronisch is uiteraard voldoende) op te maken. De prijsopgave kan worden gebruikt als onderbouwing van de verbouwingsspecificatie van de woning. Zijn er vragen neem dan gerust contact op. Ik sta u graag te woord.

Gipsmuren en deur binnenshuis plaatsen

Graag wil ik een aantal gipswanden opzetten binnenshuis voor de kamerverdeling. De totale oppervlakte van de aan te leggen gipsmuren bedraagt ongeveer 27-40 m² aan binnenmuren, de muren moeten geluid en warmte isolatie hebben. Daarnaast wil ik ook één binnendeur. Het grootste deel van de werkzaamheden is op de begane grond, en een klein deel is op de 1e verdieping. Het is een prima bereikbare woning in Amsterdam west. Ik wil graag weten wat de prijs per m² is en wat de totale schatting van de kosten zullen zijn o.b.v. (gemiddeld) 30 m² binnenmuur en 1 deur, waarbij alle spullen door u/jullie worden gehaald.