Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Isolatie aanbrengen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende klusbedrijven uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één klusbedrijf of meerdere klusbedrijven bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: isolatie aanbrengen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze klusbedrijven u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw klusbedrijf!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klusbedrijven in uw regio.

Voor een klusbedrijf, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: isolatie aanbrengen

Eterniet dakbeschot verwijderen en isolatie aanbrengen

Wij hebben 150 m2 eterniet dakbeschot op onze woning liggen deze willen we verwijderen en dakisolatie aanbrengen. Dakpannen willen we weer opnieuw gebruiken. Graag willen we weten wat het gaat kosten.

Isolatie aanbrengen

Ik wil graag op aantal muren geluidsisolatie aan laten brengen. De afmetingen weet ik niet precies.

Klussen in en om de woning

Ik ben op zoek naar een vakman die voor mij enkele kleine klussen kan verzorgen. Het gaat om het verwijderen van een plant met flinke wortels uit de tuin, het schilderen van een deel van mijn gang en aanbrengen van isolatie bij een raam in de gang. Ik laat de klussen hier graag even bekijken en hoor dan van u wat de kosten zijn.

Gaten boren voor aanbrengen van isolatie

Wat kost het boren van 12 gaten van 60 mm boren in een betonvloer? Het is ten behoeve van het isoleren van de ruimte onder de vloer. Met smeervloer is de vloer 11 cm dik. Het is een broodjesvloer. Het huis is van 1975. De uitvoering tussen nu en 11 juli.

Tochtstrips plaatsen

Ik wil bij 3 a 4 kunststof kozijnen in mijn huis isolatie laten aanbrengen middels tochtband/strips en kit. Het gaat niet om de ramen zelf maar om de ruimte tussen de ramen en de wand. Er zitten al tochtstrips die niet meer goed zijn. Ook wil ik een spleet onder de voordeur laten isoleren middels eventueel een tochtborstel of tochtstrips etc.

In elkaar zetten van blokhutpakket

Eind mei/begin juni wil ik een tuinhuis van 6 x 6 meter in elkaar laten zetten. Het materiaal is een blokhutpakket met als dak isolatieplaten. Ik zorg zelf voor een correcte ondergrond met een hardhouten fundering. Hierna wil ik eventueel ca 150 m2 isolatie op ons woonhuis aanbrengen, waarna de dakdekker het dak afwerkt. Ook wil ik dan graag de gemetselde schoorsteen van een lichthellend dak (15 graden) laten verwijderen.

Wanden in de woonkamer herstellen

Aan de voor- en achterzijde van mijn woning is aan de buitenzijde PUR-isolatie aangebracht. Hierdoor zijn in de woonkamer enkele spaanplaat- of boardpanelen naar voren gedrukt. Ik wil die panelen laten losmaken, wat PUR laten verwijderen en daarna de panelen weer op hun plaats laten aanbrengen. Het gaat om in totaal ongeveer 3 tot 4 m². Eén deel is wat lastiger bereikbaar, omdat dit achter de radiator zit.

Plafond vernieuwen

Huidig plafond in slaapkamer moet vernieuwd worden na waterschade , afmeting 4. 15x4. 45 mtr, werkzaamheden bestaan uit , slopen bestaand plafond en sierlijsten incl. Isolatie en tengels. Aanbrengen nieuwe isolatie (beste die er is ) tengelen gipsplaten naden dichtstrijken sierlijsten sauzen

Scheidingswand maken

In huidige inpandige garage scheidingswand aanbrengen en isolatie aanbrengen voor toekomstig gebruik als showroom. Wandje ongeveer 3 meter breed en 2 meter hoog. Denk een houten wandje.

Verbouwing zolder etage.

Isoleren van dak, beslaan met gips + isolatie tegen stenen muren, aanbrengen van houten plafond (vloerdelen), aanbrengen enkele stopcontacten en lichtpunten.