Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Installeren houtkachel zonder bestaand rookkanaal? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende klusbedrijven uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één klusbedrijf of meerdere klusbedrijven bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: installeren houtkachel zonder bestaand rookkanaal. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze klusbedrijven u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw klusbedrijf!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klusbedrijven in uw regio.

Voor een klusbedrijf, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: installeren houtkachel zonder bestaand rookkanaal

Installeren houtkachel zonder bestaand rookkanaal

Wij wilen graag een houtkachel aanschaffen maar heben hulp nodig om deze te installeren. Zo moet er bijvoorbeeld een pijp via de buitenmuur naar buiten worden gerealiseerd, een rookkanaal en moet dit uiteindelijk goed geïnstalleerd worden. Ik nodig u graag uit om te kijken wat de werkzaamheden inhouden en hier een offerte voor op te stellen.

Houtkachel installeren

Wij willen een houtkachel installeren als deel van onze huisrenovatie (https://www.praxis.nl/badkamer-keuken-wonen/verwarming/houtkachels-en-accessoires/houtkachels/panadero-houtkachel-java-eco-design-6-7kw). Deze vrijstaande kachel zal ipv een huidige inbouw kachel komen. Door een andere aannemer is de oude gesloopt, en de schoorsteen is geveegd. Dus hebben wij hulp nodig bij de installatie van de nieuwe, met een antraciet rookkanaal tot het plafond (264h) en een stalen of andere vuurvaste vloerplaat eronder. Dit zouden wij graag met u willen bespreken en wat de mogelijkheden zijn. De vloer wordt waarschijnlijk pvc, moet hier bijvoorbeeld een uitsparing voorkomen? Graag laten wij de vloerplaat door de vakman regelen.

Pelletkachel installeren

Graag laat ik een Pelletkachel installeren en aansluiten op bestaande kachelpijp van een houtkachel met aansluiting bovenop de kachel. Ik heb jaren lang hout gestookt er is dus een enkelvoudige pijp aanwezig. Naar boven is het dubbelwandig, dit loopt tot boven het dak. Hitte bestendige plaat is aanwezig. Het gaat erom dat de pijp nu bovenop de kachel zit en bij de Pelletkachel zit de aansluiting onderen. De pijp moet dus verlengd worden en aangesloten.

Een houtkachel installeren

Ik zoek een openhaardenspecialist die een nieuwe panadora houtkachel kan installeren. De kachel moet aangesloten worden op een bestaand rookkanaal, die net geveegd en goed gekeurd is door een erkende schoorsteenveger. De kachel is reeds aanwezig.

Installeren houtkachel

Ik heb een nieuwe houtkachel aangeschaft en wil die graag laten monteren.Een rookkanaal is nog niet aanwezig en dient dus nog gemaakt te worden. Het betreft een eengezinswoning in den haag. De kachel dient geplaatst te worden in de BG in een nieuw uitbouw (cementvloer is net gestort) De rookkanaal gaat twee verdiepingen omhoog naar het NOK. Per verdieping ca 2,5 meter. Kachel: Banadero houtkachel Java Echo design 6,7 KW

Installeren houtkachel

Wij hebben een Kratki K6 houtkachel gekregen en willen deze graag aangesloten hebben. Wij hebben wel een aantal kachelpijpen bij de kachel gekregen en een T-stuk. Het aansluiten is alleen wat lastig omdat de ruimte in de haard beperkt is waar de kachel voor komt te staan. Ik vermoed dan ook dat het T-stuk niet gebruikt kan worden en een bocht gebruikt moet worden.

Houtkachel installeren

Ik wil een houtkachel laten installeren. Achterkant uitgang direct door buiten muur naar buiten en naar boven het dak op. De binnenmuur is kalkzandsteen en de buitenmuur gemetseld. We willen graag weten wat het zou kosten als de materialen via de vakman geregeld worden en het kanaal geïnstalleerd en wat het kost als de vakman enkel het rookkanaal installeert.

Houtkachel installeren

Ik wil een houtkachel aanschaffen. Er moet een gat in de muur gemaakt worden waardoor de pijp naar buiten kan en de houtkachel aangesloten kan worden. De pijp kan buiten langs en dan ongeveer 15 meter de hoogte in. Er zit een ventilatie kanaal in mijn woning, wellicht kan dit gebruikt worden?

Installeren van een rookkanaal

Ik wil graag een offerte voor de aanleg van een rookkanaal voor mijn houtkachel. De lengte is ca. 6 meter. Het kanaal moet worden aangelegd door een houten en een betonnen vloer en uitkomen op een schuin dak. Er moet ook een trekkap worden geplaatst. Er is een foto beschikbaar.

Installeren houtkachel

Ik wil graag een houtkachel laten plaatsen. Alle benodigde materiaal schaf ik zelf aan.