Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Inmeten en plaatsen rolgordijnen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende klusbedrijven uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één klusbedrijf of meerdere klusbedrijven bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: inmeten en plaatsen rolgordijnen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze klusbedrijven u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw klusbedrijf!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klusbedrijven in uw regio.

Voor een klusbedrijf, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: inmeten en plaatsen rolgordijnen

Schaduwdoek inmeten en laten plaatsen

In ons bedrijf hebben wij twee witte schaduwdoeken hangen (verticaal hangend). Deze schaduwdoeken zijn vervuild en daarom willen wij ze graag laten vervangen en de oude afvoeren. Het gaat om 2 doeken. Formaat: +/- 475 X 200 cm. Graag horen wij wat de kosten zijn om te vervangen en te plaatsen. De doeken zijn moeilijk bereikbaar, hangen op 6/7 meter hoog.

Horren laten inmeten en plaatsen

Ik wil een plissé hordeur en een inzethor laten inmeten en plaatsen. Kan dit en wat zijn de kosten?

Drie schaduwdoeken inmeten, leveren en plaatsen

Ik wil graag een drietal schaduwdoeken voor de buitenruimte. De maten zijn onbekend gezien deze iingemeten moeten worden. Dus ik begrijp dat een concrete offerte pas gegeven kan worden wanneer helder is wat de afmetingen zijn. Of wel wij zoeken iemand voor deze klus.

Schaduwdoek inmeten en laten plaatsen

Ik wil graag schaduwdoeken laten inmeten en plaatsen in onze tuin. Is dit mogelijk? Ik hoor het graag!

Plaatsen douchewand

Douchewand is geplaatst. Na plaatsing lekt het onder in de hoek. Dus graag opnieuw inmeten en plaatsen en kitten

Inmeten van twee deuren

Ik wil 2 deuren bestellen van Lundia maar die hebben geen eigen inmeetservice. Nu wil ik vragen of u deze deuren kunt opmeten en plaatsen. De deuren zijn ongeveer 83 bij 210 cm.

Inmeten en plaatsen van Lundia kast met schuifdeuren

Wij hebben een Lundia kast uitgezocht: circa 3 meter breed, 2.38 meter hoog, 4 modules van ongeveer 75 cm. Twee modules alleen met legplanken, 2 modules met hanggedeeltes (2x garderobe stang en 1x garderobe lift) en een paar planken. 4 schuifdeuren. We willen dat de maten opgenomen worden en de kast met schuifdeuren na levering geplaatst wordt.

Renoveren van een dichte trap

Ik zoek een trappenspecialist die mijn trap kan renoveren. Het gaat om het inmeten, op maat zagen, en plaatsen van traptreden en stootborden. Het gaat om 1 dichte trap.

Inmeten en monteren Lundia binnendeur

Het inmeten en plaatsen van een Lundia binnendeur (Model Charly, aanbieding krant 43, offerte via GAMMA Leiden-Zuid). De deur is nog niet besteld, maatvoering is namelijk nog niet bekend.

Douchecabine installeren

Ik zoek een monteur om een douchecabine met schuifdeuren 900 mm te plaatsen. Hij komt direct op de grond te staan van de douche. Inmeten is niet nodig denk ik. Mocht de monteur foto's willen, is dat geen probleem. Liefst zo snel mogelijk.