Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Inmeten en monteren van houten Luxaflex? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende klusbedrijven uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één klusbedrijf of meerdere klusbedrijven bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: inmeten en monteren van houten Luxaflex. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze klusbedrijven u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw klusbedrijf!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klusbedrijven in uw regio.

Voor een klusbedrijf, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: inmeten en monteren van houten Luxaflex

Inmeten en monteren van shutters, rolgordijnen en horren

Ik wil voor de achterste schuifpui die bestaat uit een deur van 90 x 220 cm, en ramen tot op de grond waarvan 1 een kiep/tuimelraam is (200 x 220), shutters laten inmeten en monteren. De shutters moeten daarna op maat gemaakt worden en wil ik bij gamma bestellen. Graag zou ik willen weten wat dat gaat om dit te laten doen. Ook heb ik boven twee Velux dakramen waarvoor ik rolgordijnen en horren wil laten opmeten en plaatsen. Graag ontvang ik hiervoor offertes. Met vriendelijke groet,

Inmeten van horizontale jaloezieën

Ik heb 11 jaloezieën nodig van diverse afmetingen en wil deze graag in laten meten om te kunnen kijken op welke manier de ramen nog open kunnen en dergelijke. Na bestelling wil ik ze wel zelf monteren.

Vouwgordijnen en gordijn inmeten en monteren

Graag zou ik willen weten wat het kost om 1 gordijn en 7 vouwgordijnen op maat te laten maken. Graag vooraf inmeten en tot slot monteren. Ramen slaapkamer 1: 67 x 107 cm dat twee keer. Ramen slaapkamer 2: 67 x 107 cm dat twee keer. Logeerkamer: 79 x 97; 90 x 90; en 79 x 97 cm. Slaapkamer 3: over de breedte van de kamer een gordijn van ongeveer 2.20 m.

Keukenplint vervangen

Er word een nieuwe vloer aangelegt a. S dinsdag, ik wil dezelfde dag of de dag erna ook gelijk nieuwe plinten voor onder de keukenkastjes omdat de oude zijn beschadigd. Ongeveer 8 meter in totaal. We laten het hier graag even inmeten en ontvangen daarna uw all-in prijs voor het meten, leveren, monteren en opruimen.

Rolgordijnen inmeten en monteren

Ik heb 7 verschillende ramen met verschillende maten waar de rolgordijnen voor gemonteerd moeten worden. Graag zou ik door een vakkundig bedrijf alles goed ingemeten en gemonteerd willen hebben. Er zit een deur en drie tuimelramen bij.

Schaduwdoek inmeten en monteren

Ik wil een schaduwdoek laten inmeten en plaatsen. Het gaat om ongeveer 4 bij 5 meter. Om Het schaduwdoek te kunnen hangen moeten 4 metalen palen worden geplaatst.

Rolgordijnen op maat maken en monteren

Ik wil graag rolgordijnen voor goede verduistering inmeten, op maat laten maken en monteren. Het gaat om 12 ramen 1.90 meter hoog, 1.42 breed.

Roljaloezie inmeten

Ik heb 3 plaatsen waar ik rol jaloezieën wil hebben hangen. Maar ben niet zeker van de juiste maat. Ik zou graag willen dat jullie eerst komen meten wat de precieze maat is. Om ze daarna te monteren wanneer ze na het bestellen binnen zijn. Wat ikzelf heb opgemeten is niet langer als 300 cm lang, of als 180 cm hoog. Ook zou ik willen weten wat de goede manier wordt voor het monteren, in of op de dag.

Nesling harmonicadoek plaatsen

Wij willen graag een maatwerk 'Nesling harmonicadoek' laten inmeten, aanschaffen en monteren tussen twee muren (er hoeft dus geen frame gebouwd te worden). De afmetingen zijn ongeveer 2.60 x 3.60 meter. Kleur van het doek graag antraciet.

Houten jaloezieën monteren

Ik wil graag witte houten jaloezieen 50mm laten inmeten en monteren. Wat zijn de kosten hiervan ?

Partners

Partners van Casius