Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Inmeten en monteren van houten Luxaflex? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende klusbedrijven uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één klusbedrijf of meerdere klusbedrijven bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: inmeten en monteren van houten Luxaflex. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze klusbedrijven u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw klusbedrijf!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klusbedrijven in uw regio.

Voor een klusbedrijf, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: inmeten en monteren van houten Luxaflex

Inmeten en monteren van een rolgordijn

Ik ben op zoek naar een vakman die in onze keuken een rolgordijn van ongeveer 2 meter breed kan inmeten en na aflevering door Gamma kan monteren. Ik heb geen mailadres, ik wil graag telefonisch contact voor een afspraak en prijsindicatie.

Inmeten en monteren van houten Luxaflex

Ik heb onlangs de sleutel gekregen van mijn nieuwe huis en ben er nu aan het klussen. Ik zoek een vakman die voor mij houten Luxaflex kan inmeten en die na levering door de Gamma kan monteren. De levertijd is 15 dagen bij Gamma. Ik ontvang hiervoor graag uw offerte.

Inmeten en monteren van gordijnen en overige raamdecoratie

Ik wil in mijn woning graag de hulp van een vakman inroepen. Ik wil gordijnen en overige raamdecoratie laten inmeten. Als die geleverd zijn, moeten ze ook gemonteerd worden. Ik wil hiervoor een afspraak maken per email. Het vermelde telefoonnummer is van een vriend van mij, omdat ik momenteel nog geen Nederlandse telefoon bezit. Ik ben Engelssprekend, deze aanvraag is voor mij vertaald.

Dubbel rolgordijn inmeten en monteren

Ik wil graag een dubbele rolgordijn laten plaatsten voor het keukenraam en deze wil ik door jullie laten opmeten en monteren.

Verschillende klussen in huis

Er zijn na het verhuizen vorige week een aantal klussen blijven liggen. Het gaat onder andere om luxaflex inmeten en indien mogelijk qua passende maten ook monteren in houten kozijnen. Het monteren van 1 plafonnière en 1 lamp en verwijderen van de bestaande lampen. Daarnaast het ophangen van 3 spiegels en een paar planken. Materiaal heb ik niet in huis. Ik zou graag ook advies willen over het schilderen van de houten kozijnen van het raam.

Inmeten en plaatsen raamdecoratie

Graag zou ik een prijsindicatie willen voor het inmeten en monteren van maatwerk raamdecoratie, horizontale jaloezieën 50 mm. Het betreft 9 a 10 ramen met diverse afmetingen. Het maatwerk moet nog worden georderd, levertijd circa 4 weken.

Horizontale jaloezieën inmeten en monteren

Wij hebben in ons woonkamer twee dezelfde ramen en een deur die ingemeten moeten worden. Ik neem aan dat als er 1 raam hetzelfde is als de andere dat er niet twee keer ingemeten hoeft te worden. Dus het gaat dan om 1 raam en 1 deur. Wel mogen de twee ramen en de deur gemonteerd worden. Wat is van het inmeten en het ophangen de kosten?

Rolgordijn inmeten en ophangen

Ik wil bij Gamma rolgordijnen gaan kopen voor een raam van ongeveer 200 x 200 cm. Ik zoek nu een vakman die het rolgordijn hier goed kan komen inmeten en het na levering ook kan monteren. Ik ontvang graag vooraf uw prijsopgave voor deze werkzaamheden.

Plissé hordeuren inmeten en monteren

Ik heb 2 balkondeuren die naar buiten openen in houten kozijnen. Ik wil in die kozijnen graag 2 plissé hordeuren op maat laten plaatsen. Ik laat de hordeuren hier ook graag vooraf goed inmeten. Ik ontvang graag uw offerte.

Jaloezieën inmeten en monteren

Graag inmeten van horizontale jaloezieën. Na ontvangen maten en bestellen van de jaloezieën ook laten plaatsen.

Partners

Partners van Casius